dimarts, 3 de juny del 2014

Arribem a la fi del curs



Comencem una nova setmana carregats de la informació més actual de la parròquia.

Recordem que el passat diumenge celebràrem el quart i últim torn de Primeres Comunions amb una església plena de xiquets i xiquetes molt il·lusionats en un dia molt especial per a ells. Ara junt els pares i la família els toca continuar aquest camí.


Aquesta setmana s’inicien les inscripcions de catequesi d’infància per al pròxim curs, aquestes seran el dimecres 4 de juny a les 20:15 hores a la Basílica.

El dissabte, com que és la vespra de Pentecosta, celebrarem el dia unint-nos fraternalment i donant gràcies pel curs que conclou. Recordem a tots els que vulguen assistir al dinar que es poden adquirir els tiquets per un preu de 5€ en l’Oficina Parroquial fins el 4 de juny. La festa començarà al patronat a les 12h amb jocs per als xiquets i xiquetes, a les 14h el dinar i, finalment, a les 19h celebrarem a l’eucaristia la cloenda del curs. Per tant, no hi haurà missa a les 18 hores. 



Al finalitzar la celebració tindrà lloc el sorteig del campament de menuts i del de majors. Vos animem a comprar participacions per a poder gaudir d’un campament gratuït.

La festa de Pentecosta finalitzarà amb els nostres joves de la parròquia, els quals el diumenge 8 de juny rebran el sagrament de la confirmació per el qual s’han estat preparant durant tot aquest temps. Tant sols els queda un últim pas que realitzaran el dijous 5 a les 20.15 en la Basílica, tant els xiquets com els seus familiars podran confessar-se i preparar-se per a la celebració.

Vos animem a participar en aquesta festa i gaudir junt a tota la comunitat, així com, també desitgem que passeu una gran setmana!