dimarts, 24 de juny del 2014

COMENCEM UN ESTIU REPLET D’INFORMACIÓ

El diumenge passat celebràrem el Corpus, una de les nostres celebracions més antigues. A València es celebra a través de manifestacions artístiques molt variades, sense deixar de costat la vivència adoradora del misteri i la seua projecció.

Enguany, al poble començarem l’adoració amb la Ronda Festival al Santíssim el divendres passat a través de una visita als monuments en cercavila acompanyats de dolçaines i tabals. Durant l’adoració, es feren balls i oracions en cada una de les estacions.


El proper dimarts 24 és el dia de Sant Joan Baptista, festa de l’últim profeta de l’Antic Testament. És el patró, entre altres, de la Sèquia Reial del Xúquer. El Jurat de Reg local ho celebrarà amb la Missa d’acció de gràcies a les 20h, a la Basílica, pels regants, devots i familiars.
Divendres pròxim, 27 de juny, és la festa del Cor de Jesús, una festa que ens convida a reconèixer tot l’amor que emana del Cor del Senyor. Aquest dia s’aprofita per celebrar comunitàriament el sagrament de la Unció. En el poble s’ofereixen una sèrie de celebracions per rebre la Unció: Divendres 27 a les 11h a la residencia d’Ancians i de vesprada a les 20h a la missa de la Basílica i a Sant Pius X. Dissabte 28, a les 19h, a Sant Josep Obrer i diumenge 29 a les 10h a les parròquies de Maria Auxiliadora i del Pilar.

El pròxim diumenge és la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, en qui sustenta la església. Però també, el Dia del Papa, que com a bisbe de Roma és successor de St Pere i cap visible de l’Església universal.

Cal recordar que a partir del dilluns 23, es canvien els horaris per a instaurar els d’estiu. Els canvis principals, es troben a les misses vespertines. Els dies feiners, passen a celebrar-se a les 20h i els festius a les 20:30h. Els Exercicis, es celebraran mitja hora abans de la missa de la vesprada. Una altra novetat està en que l’Oficina no obrirà dimarts.

A més, el dilluns i el dimecres de 18.30h a 20.30h tindrà lloc a l’Aula Magna del Patronat les inscripcions per al campament d’Estiu de la Parròquia. A la pàgina web està tota la informació que fa referencia als campaments. A més a més el dimarts 8 a les 20 h tindrà lloc al patronat la reunió informativa per als pares i mares dels xiquets que aniran als dos campaments. No obstant, en cas de dubte, poseu-se en contacte amb els monitors.


Bé, açò es tot! La setmana que ve tornarem tota la informació relativa al mes de juliol. Bona setmana!