dimarts, 17 de juny del 2014

Setmana de festa, setmana de Corpus




Una setmana més tornem amb la informació Parroquial!

Després d’haver celebrat el Patró de la localitat Sant Onofre amb la novetat de fer la processó a la vesprada que pareix que ha tingut més excit que quan es feia de matí.

També aquesta setmana hem tingut la visita de l’Escolania i el Cor Jove d’Olesa de Montserrat que ens ha delectat amb un extraordinari concert.


Pel que fa a aquesta setmana!

És celebra la festa del Corpus, que enguany compleix el seu 750 aniversari des de la seua institució a Espanya, el Corpus té tres dimensions fonamentals: Adoració eucarística, Exaltació festiva i Caritat.

Amb motiu d’aquesta celebració el divendres 20 a les 19.30 es celebrarà l’Eucaristia a la Basílica, i després començarà un temps d’adoració personal davant del Santíssim en Exposició Major. A les 22 davant de la Capella de la Troballa, començarà una Roda Festiva al Santíssim Sagrament, que anirà visitant els llocs on està permanent la presència del Senyor en el Sagrari. Al mateix temps , per a les persones que ho preferisquen, a les 22:30 començarà una Vigília d’Adoració Nocturna que conclourà a les 24, quan s’incorporen els participants de la Roda Festiva al Santíssim.

El diumenge 22 tindrà lloc a les 12 Eucaristia solemnes en gregorià, a continuació exposició del Santíssim en l’Altar Major fins a les 18:30 que se celebraran les vespres, tot seguit a les 19 la processo del Corpus.

Altres avisos.

El dimecres 18 a les 20:15 hi ha reunió per als pares dels xiquets que enguany hagen pres la comunió, per a organitzar els portants del anda.

Matricula per als joves de confirmació els dies 18 i 19, de 20 a 21 en l’Abadia.

I per últim recordar que els dies 23 i 25 de 18:30 a 20:30 en l’Aula Magna del Patronat, tindrà lloc la inscripció per als campaments. Tant per a menuts com per a majors.

Que passeu bona setmana.