dilluns, 26 de maig del 2014

Continuem una setmana més amb molts esdeveniment a la nostra Parròquia!

Després d'una setmana ben carregada d'actes, n'encetem una de nova molt completa. El diumenge 1 de juny, acaben els torns de les comunions dels xiquets i xiquetes de la nostra Parròquia, després de les que han hagut tant el dissabte com el diumenge passat.


En quant als  joves, estan ja ben a prop de rebre el sagrament de la confirmació i és per això que aquest dijous dia 29 de maig hi haurà una reunió amb els pares i padrins. Serà a les 20:15h a l'Església. És molt important l'assistència i el recolzament en aquest pas important per a la vida de tot cristià.

Pel que fa als grups d'Acció Catòlica i Vida Creixent, cal que recorden que s'ha modificat la data del viatge a Requena que hi havia previst. Estava programat per al 29 de maig però finalment s'ajorna al 18 de juny.

El pròxim mes de juny, és el mes del Cor de Jesús, i tots aquells qui li vullguen encomanar alguna intenció hauran d'anar a l'oficina de la Parròquia per fer-ho .

Cal recordar que el proper dissabte 7 de Juny és la Festa de Pentecosta i la celebrarem amb un dinar al Patronat. Els tiquets tenen un preu de 5€ i es poden adquirir durant tota aquesta setmana i fins el dimecres 4 de juny en l'oficina parroquial. Els monitors i monitores els vendran abans i al finalitzar l'activitat de dissabte.


En quant al Moviment Juvenil, preguem que els xiquets i xiquetes de 1r i 2n cicle que recorden que el dissabte 31 serà l'activitat a la piscina. Ens trobarem a les 15:15h en la porta de la piscina coberta. La resta de cicles tenen activitat a les 16h al Patronat com de costum. A més, volem recordar que ja estan a la venda els tiquets per a la rifa d'un campament. Es poden adquirir tant en l'oficina com abans i al finalitzar l'activitat de dissabte i fins el dissabte 7 de juny que es farà el sorteig. El preu és de 3€ per al campament de 1r cicle i de 5€ per al de 2n, 3r i 4t.



El temps de Pasqua arriba fins la plenitud en aquests pròxims dies amb la celebració de l'Ascensió i Pentecosta. Preguem per a que l'Esperit Sant renove la nostra vida cristiana i així puguem donar un testimoni creïble.