dimarts, 10 de juny del 2014

Arriba la Pentecosta!

El temps de la Pasqua arriba a la seua plenitud amb la festa de Pentecosta, celebrant la vinguda de l’Esperit Sant. L’Esperit Sant vingué, de forma especial, per a un grup de joves i adults que reberen el sagrament de la confirmació després d’haver estat preparant-se intensament per aquest moment tan important de les seues vides cristianes.

A més a més, com ja va sent costum, el dissabte tingué lloc la festa de cloenda del curs de la nostra parròquia, un dia ben especial que els més menuts gaudiren amb jocs i activitats diverses, amb una bona paella que tots compartírem, i que finalitzà amb la celebració de cloenda d’aquest curs.

Així i tot, la setmana que ara comença ve plena d’activitats que caldrà recordar.
El dimecres 11, a les 20:15 h. tindrà lloc a l’Abadia la reunió preparatòria per als pares i padrins dels xiquets i xiquetes que rebran el sagrament del baptisme el pròxim diumenge 15, benvinguts siguen a la nostra comunitat.

Aquesta setmana tenim la festivitat de Sant Onofre, co-patró del nostre poble. El dimecres 11, completada la Novena davant la imatge en Maria Auxiliadora serà traslladada en romeria fins a la Basílica, on serà rebuda poc després de les 9. El dia 12 es podrà venerar el Sant i la relíquia durant tot el dia. En caure la vesprada, a les 19:30 se celebrarà la Missa Major solemne, seguida de la processó de retorn a l’ermita. Finalment es beneiran les obres de restauració exterior de la mateixa ermita.

La Cooperativa celebra el Cor de Jesús, així doncs la missa vespertina del dissabte 14 l’oferirà la Cooperativa i la Caixa Rural al Sagrat Cor de Jesús, pels socis i les seues famílies.

El dissabte mateix, a la missa vespertina cantarà l’Escolania i el Cors Jove d’Olesa de Montserrat i tot seguit oferirà a la Basílica un concert extraordinari que de segur que ens meravellarà a tots i totes.

Tal com està programat, l’últim cap de setmana del mes tindrem el Curset Prematrimonial intensiu de la parròquia. Les parelles interessades es podran inscriure els dissabtes 14 i 21 a l’Oficina (Abadia) amb l’horari d’11 a 13 h.
A més a més el diumenge s’iniciarà amb la missa la romeria rociera a la Mare de Déu de la Salut.

Finalment recordar als membres dels agrupaments de Vida Creixent i Acció Catòlica que, per circumstàncies alienes a l’organització, i no trobant ja dates apropiades, es suspèn l’excursió que hi havia programada per a enguany. Les persones que ja havien adquirit el seu bitllet podran recuperar els diners el pròxim dimarts 10 a l’Abadia de 18:30 a 19:30.

Recordar també als pares i xiquets del Moviment Juvenil que l’altre dia, com que ja era l’última activitat del curs, repartírem la circular per al campament d’estiu on està tota la informació per al mateix i que podreu descarregar al següent enllaç o acudir a l'oficina on també vos la donaran (groga per a 1r cicle, blava per a la resta).


Que passeu tots i totes un bon cap de setmana!