dimecres, 14 de maig de 2014

"Jo sóc la porta de les ovelles"Una vegada més, encetem una nova setmana ben intensa a la nostra parròquia recordant aquest últim diumenge de Pasqua, que ens ha deixat la festa de la Mare de Déu dels Desamparats, celebrada per tots els veïns i devots del carrer i a la qual es va oferir la missa en gregorià de les 9h.I  mirant ja la setmana que comença, cal dir en primer lloc que aquest diumenge dia 18 tindrem el primer torn de Primeres Comunions, dels xiquets i xiquetes que enguany han acabat 3r de catequesi. Esperem que el fet de rebre el cos de Crist per primera vegada siga per a ells una experiència de fe única, i molt enriquidora.

A més, cal recordar que el dilluns 12 hi haurà a les 20h a la Basílica la reunió dels pares i mares dels xiquets que la celebraran en aquest primer torn, i que el dimarts 13 a les 18h tindran lloc les confessions d’aquestos xiquets per tal de preparar-se per aquest moment tan especial.

Recordar també que el dijous 15 a les 20h tindrà lloc al Saló Parroquial la corresponent reunió per als pares i mares dels xiquets que rebran aquest sagrament els dies 25 de maig i 1 de juny.

Per últim tanquem aquest blog setmanal amb el que pot arribar a ser una molt bona notícia: durant aquestos mesos de maig i juny, la Sagrada Congregació per a la Causa dels Sants, estudiarà el miracle presentat per a la canonització de la Senyora Pepa. Si finalment aquest tribunal reconeix el miracle, ja estaríem molt a prop de que la Beata Josepa Naval fóra santa. Preguem al Senyor perquè manifeste la seua glòria en la santedat de la Senyora Pepa.