dimarts, 20 de maig de 2014

De Pasqua a Pentecosta!

De nou encetem una nova setmana amb la informació parroquial al nostre blog!


Aquest darrer cap de setmana hem celebrat el primer torn de Primeres Comunions. Un total de 37 xiquets i xiquetes han rebut per primera vegada el Cos de Crist, finalitzant la seua etapa de la catequesi de Primera Comunió. Tant de bo que continuen la seua vida al voltant de l'Església, participant dels diferents Moviments Juvenils, i altres activitats pastorals. És el principi d'una trajectòria plena de fraternitat i d'alegria.
celebrat el primer torn de Primeres Comunions. Un total de 
El passat dissabte, en la Missa vespertina, tingué lloc la festa a San Pasqual Bailón, patró de l’Adoració Nocturna. En acabar la celebració tingué lloc la vigília i en acabar es va compartir un sopar de germanor per a tots els membres. Aprofitem també per a convidar a les properes vigílies a tots aquells que pugueu assistir, i també als que mai ho haveu fet, potser una bona experiència!.
Com ja anunciàvem la setmana passada, la Sagrada Congregació per a la Causa dels Sants, ha tingut a bé revisar el miracle per a la causa de la canonització de la nostra paisana i benvolguda Beata Josefa Naval Girbés. El pròxim dijous 22 serà examinat pel tribunal i donarà un resultat. Esperem i demanem pregàries per a que si és la voluntat, siga favorable, i d’ací a poc de temps, poder celebrar a la Sra. Pepa com a Santa!.

El passat dissabte es va repartir als xiquets del Moviment Juvenil, unes circulars que pròximament podreu descarregar a la Web, d’entre altres, teniu una convocatòria per a participar en les danses del Corpus. Al facebook de l’Schola Cantorum podeu trobar més informació i horaris.

Per als pròxims dies...


Aquesta setmana continuen els assajos dels xiquets i xiquetes que rebran la Primera Comunió el pròxim cap de setmana, en aquest cas dissabte i diumenge. El proper dimecres a les 20’15h en la Basílica, tindrà lloc la Reunió de Pares per als xiquets que rebran la Primera Comunió aquest cap de setmana.

El dimecres 21, a les 20’15h en la casa Abadia tindrà lloc la reunió preparatòria per a pares i padrins dels xiquets que han de batejar-se el pròxim diumenge de vesprada.

El pròxim dijous 29 de maig tindrà lloc l’excursió de l’Acció Catòlica i Vida Creixent. La visita serà a Requena i els voltants. Els tiquets es poden comprar dilluns i dimarts en horari d’oficina.

A partir del cap de setmana podreu començar a adquirir els tiquets per a la Festa de Pentecosta. El dinar que donarà punt i final a totes les activitats pastorals fins el mes d’octubre vinent. És un dia de fraternitat i comunitat en el que tots estem cridats a estar presents tant a la taula de l’Eucaristia que tindrà lloc a les 19h a la Basílica, com a la taula del dinar al Patronat a les 14h. Prèviament hi haurà diverses activitats per a tots. Vos esperem!!!