dimarts, 6 de maig del 2014

El reconeixereu al partir el Pa

Tornem, una setmana més, amb tota l’actualitat parroquial!

Aquesta setmana de tornada de les vacances de Pasqua hem celebrat junt amb la resta de parròquies del poble l’Aniversari de la Coronació de la Mare de Déu de la Salut, una festa menys vistosa que la celebrada en setembre, però no per això menys important.

Després de la missa de 18:30h del dissabte, on els catecúmens de tercer de confirmació reberen l’entrega del Parenostre, tota la parròquia marxà en romeria fins al Col·legi dels Maristes, acompanyant la imatge de la Verge, portada pels xiquets pels carrers del nostre poble.



Allí la imatge passà la nit i part del diumenge, fins a la Missa solemne celebrada als patis del col·legi, amb la posterior processó per tornar-la a la Basílica.

Esperem que la participació en aquesta festa haja sigut un signe més de la devoció a la Mare de Déu, moltes vegades amagada (o inexistent) darrere de la vistosa i cridanera festa que l’acompanya cada 7 i 8 de setembre.


Però la Pasqua no ha fet més que començar, i la vida a la parròquia torna a la normalitat, reprenent-se totes les activitats catequístiques!

Aquesta setmana pròxima tindrem la festa de la Mare de Déu dels Desamparats, amb l’oferiment de la Missa de les 9h.

A més, els pares i mares dels xiquets de 3r de catequesi d’infància recordeu que hi haurà una reunió el pròxim dimecres 7 a les 20:15h a la Basílica, per ultimar els preparatius per a les Primeres Comunions que ja s’acosten.



Esperem que passeu una bona setmana i que no perdeu la il·lusió i les ganes d’anunciar a tothom que vertaderament Jesús ha ressuscitat!