dimarts, 5 de novembre del 2013

Celebrem Tots Sants, a l'ombra de la festivitat de la Senyora Pepa!



Una setmana més, tornem amb tota la informació parroquial!




El dimecres passat celebràrem la missa i el concert In memoriam a Diego Ramón i Lluch, músic i director estimat per la nostra parròquia i el nostre poble. Al concert vam poder gaudir d’una magnífica interpretació d’obres de Dvorak o Boccherini a càrrec del Quintet Boccherini.


Quan s’apropà el cap de setmana, i amb ell la festivitat de Tots Sants, celebrarem les vespres i misses corresponents a aquesta festivitat i al Dia de Difunts. Aquest any, tots els tocs de campanes s’han fet manualment, a càrrec de la Colla de Campaners d’Algemesí, que poc a poc va consolidant-se en totes les festivitats de l’any litúrgic.


Per últim, aquesta setmana no hi hagué activitat al Moviment Juvenil, ja que els monitors han estat de convivència i recés a Navalón, per tal de programar el curs i establir els principis i objectius del Moviment. Esperem que aquesta convivència els haja servit per recarregar forces per a tot el curs!









Però la vida a la Parròquia continua, i aquesta setmana tenim cites ben importants!


Coincidint amb el 25 aniversari de la Beatificació de la Senyora Pepa, celebrada a Roma pel Papa Joan Pau II l’any 1988, el pròxim dimecres 6 de novembre celebrarem el dia marcat pel santoral com a Festivitat de la Beata Josepa Naval, encapçalat pel Tridu, que durarà fins al divendres 8, a les 19h i a continuació la celebració de la Missa.


Per tal de rememorar aquesta proclamació tan important per al nostre poble, les portes de la casa de la Senyora Pepa al carrer Berca, i de la capella adjacent, estaran obertes, com sempre ho estan, per a tot aquell que vulga visitar aquests llocs tan emblemàtics i gaudir de l’exposició que s’ha preparat amb aquest motiu. Prendre’s un moment per visitar-la pot ser una bona forma de donar gràcies a Déu pel regal que va fer a tot el poble amb la Senyora Pepa. També des de la confraria, s’han confeccionat uns tapissos per tal d’engalanar els balcons amb motiu d’aquesta festa. Es poden adquirir en la Casa Abadia o en les portes de l’Església a hores de la celebració de l’Eucaristia. El preu és de 20€.


A més, durant la setmana es projectarà a Berca TV la pel·lícula El sabor de la sal, gravada amb mitjans i feligresos de la nostra i les altres parròquies del poble, així com diferents documentals sobre la vida de la Senyora Pepa.



Per últim, el diumenge 10 de novembre, a les 17h, celebrarem l’Eucaristia i la processó  de la Beata pels carrers del poble, a no ser que la pluja ho impedisca. 





Esperem veure-vos a tots i a totes per celebrar, aquest any d’una forma especial, la gran sort que tenim el poble d’Algemesí de comptar amb un exemple de virtut com és la Beata Josepa Naval!