dijous, 28 de novembre del 2013

Entrem en l'Advent

L’actualització d’aquesta setmana ve amb un poc de retràs però carregada de moltes coses. Després de finalitzar amb l’any de la fe, ens posem a dintre d’un nou temps litúrgic, l’Advent, i comencem amb les celebracions de guitarretes

El passat diumenge es va realitzar a la nostra parròquia la Cloenda de l’Any de la Fe amb una exposició del Santíssim, junt amb meditació d’uns textos del Concili i una solemne professió de fe. Finalitzàrem la cloenda al Teatre Municipal, amb la representació de l’obra No n’eren deu?, de Martí Domínguez, a càrrec de UNAM Teatre.
Centrant-nos en el que tindrem pròximament, aquesta setmana iniciarem la novena de Guitarretes. La primera celebració es realitzarà el dissabte 30, com sempre a les 6.30h, amb el trasllat de la Mare de Déu a l’altar Major. Els xiquets, com és habitual, tindran el lloc reservat a l’altar, i qui sap si aquest any us tocarà el sorteig de l’estampa o la medalla!
Recordem que  els xiquets del Moviment Juvenil Sant Jaume no tindran activitat el proper dissabte a les 16h, ni hi haurà celebració de xiquets a les 18h, ja que l’activitat començarà a les 20h, per tal de quedar-se a dormir al Patronat per a anar al dia següent a missa Guitarretes, acompanyats dels monitors i monitores. Després de la celebració anirem tots al Patronat a menjar xocolate i on, per suposat, esteu tots convidats!
A més a més, el proper diumenge iniciarem el temps de l’Advent i amb ell el Cicle de Música a la Basílica.

Per últim, recordar-vos altres cites importants aquesta setmana: hi haurà un recés de Vida Creixent i Acció Catòlica el dimarts 26 a les 16h a la parròquia de Sant Pius X, i el dijous 28 les 20:15h tindrà lloc la reunió de pares i mares dels joves de 2n i 3r de Confirmació.


Esperem que gaudiu i participeu de tots els actes d’aquesta pròxima setmana i que aprofitem aquest temps d’Advent per preparar com cal l’arribada del Nadal.