dimecres, 13 de novembre del 2013

Tornem amb tota la informació parroquial!


Després d’una setmana, marcada principalment per la Festivitat de la Beata Josepa Naval, tornem amb tota la informació de la parròquia.


Com ja hem dit aquesta setmana hem pogut participar tant del Tríduum com de la Missa dedicada a la Beata el diumenge dia 10, i la posterior processó, que aquest any sí, va poder eixir per els carrers del poble. 


Així mateix, també hem pogut gaudir de les
exposicions instal·lades a la casa de la Senyora Pepa i a la capella del carrer Berca (que seguiran obertes fins el dia 24), i durant tota la setmana s’han pogut veure als balcons, els tapissos que han creat un ambient de festivitat i devoció cap a la nostra Beata en el 25é aniversari de la seua Beatificació.




I fixant-nos ja en aquesta setmana que encetem, destaquem el Dia de l’Església Diocesana, celebrat a totes les diòcesis d’Espanya. Aquest dia, ens convida a fer una reflexió sobre els nostre paper dins l’Església, així com del paper de l’Església enmig de la societat, com a  testimoni de Jesús. Tingam present també en aquest dia a la Senyora Pepa, que els seu amor incondicional a la parròquia ens serveixa com exemple de vocació i missió dins l’Església.


Dins dels actes del 25é aniversari de la Beatificació de la Senyora Pepa, el pròxim dijous a les 20:15 podrem participar d’una conferència sobre la “dimensió profètica del laicat”, impartida pel catedràtic de la Facultat de Teologia de València, D. Miguel Payá. La conferència serà a l’Aula Magna del Patronat de Sant Jaume.


Caldria recordar també la reunió de pares i mares de primer i segon de Catequesi d’infància que tindrà lloc el dimecres 13 a les 20:15 a la Basílica

Tingam present també la dedicació del divendres dia 15 a Sant Martí de Porres (que fou el dia 3 de novembre), patró dels equips d’“agranadores” que tanta feina fan per la nostra parròquia. Amb aquest motiu es dedicarà la missa de la 19:30 a totes les integrants i familiars, recordant també aquelles que ja no estan entre nosaltres. Posteriorment es celebrarà un sopar, a les 21h al Patronat, on participaran els quatre equips amb què compta la parròquia.




Per últim, informar-vos de que el diumenge dia 17 a les 20h, tindrà lloc a la Basílica una Oració de Taizé, destinada a tots aquells que vullguen participar, i on ens reunirem joves de totes les parròquies del poble. Vos convidem a assistir a l’oració, ja que pot ser una bona ocasió per gaudir d’un moment de pregària i reflexió en comunitat.