divendres, 29 de desembre del 2017

EL MESSÍES ÉS NAT

Enmig de les festes nadalenques aprofitem per felicitar-vos els Nadals i desitjar-vos unes bones festes en família i amics, i que tot allò que fem siga en benefici de la comunitat.

"Ens ha nascut un Salvador, és el Messies, el Senyor". Amb aquestes paraules l'àngel anuncia als pastors el naixement de Jesús i va unit a tres paraules més: "Alegreu-vos!, No tingueu por! Aneu a buscar-lo i el trobareu!".
Els preveres d'Algemesí aprofiten aquest comunicat per felicitar a tots els cristians d'Algemesí, als creients i a tots els que ho escolten, en aquestes festes de Nadal, i desitgen que puguem trobar a Crist que hui vol nàixer en el nostre món.

No li tanquem les portes com féren a Betlem, sinó que les obrim de bat a bat perquè Ell faça estada en nosaltres i ómpliga el nostre cor d'alegria i de pau.
Felicitats a tots, especialment als malalts i als que estan sols: Jesús ve a cadascú perquè tots puguem viure amb Ell.


A continuació vos informem d'algunes fites importants:

Les Hermanes Missioneres Catequistes, que estan celebrant aquests dies el seu Capítol General a Colombia, han elegit Superiora General l'Hna. Angela Rosa Giraldo, que va estar sis anys entre nosaltres. Preguem per ella en la seua nova missió i que des d'ací li arribe la nostra felicitació, cordial i sincera. 







Demà dissabte dia 30 de desembre en la missa vespertina de les 19:30h celebrarem la festivitat de la Sagrada Família. És un bon moment per celebrar el do de la família i pregar per tots els seus membres i fer-ho de manera conjunta. Igualment com aquests darrers dies ens hem juntat al voltant de les taules, per celebrar sopars, dinars, ara ens congreguem al voltant de la taula de Jesucrist, tots, com a família. Vos esperem.


Durant aquests dies de fi d'any, un grup ben nombros del nostre poble de i la nostra parròquia es troba a Basilea (Suïssa) celebrant l'Encontre Europeu de Joves de Taizé. Preguem per a que aquest encontre amb milers de joves d'altres cultures i païssos siga ben fructífer i tornen a les seues comunitats amb il·lusió i ganes de donar testimoni d'allò que han viscut.





En aquests dies nadalencs ens visita un prevere jove, natural d'Ontinyent, Mn. Luís Torró Ferrero, que actualment està cursant el doctorat a Roma. El Sr. Arquebisbe ha tingut a bé nomenar-lo Vicari de la nostra Parròquia, encara que no s'incorporarà fins concloure els estudis. Ens alegrem d'aquest nomenament i donem gràcies a Déu i a la Mare. En el seu moment s'ampliarà la notícia i es presentarà oficialment. Que ja comence, en aquest primer contacte amb el poble, a sentir-se un de nosaltres i fill de la Mare de Déu de la Salut.





Recordem que des del passat 8 de desembre està oberta la Campanya per al Menjador de Lima, on es pot fer la subscrició de beques per als xiquets del Menjador Mare de Déu de la Salut. Una part del nostre Nadal també ha de ser  tenir en compte als més desafavorits, i en aquest cas, els nostres desafavorits amb els quals tenim un gran vincle.




Amb aquest post finalitzem i donem inici a un nou any, que de segur vindrà carregat de noves activitats, celebracions i infinitats de moments que ens faran viure més intensament la nostra fe. Demanem que els nostres propòsits siguen fructífers i que puguem donar allò millor que tenim en favor dels més desafavorits. Bona entrada en l'Any 2018!