dilluns, 30 de maig del 2016

La festa del Corpus Christi!

Aquest diumenge hem celebrat la festa del Corpus Christi, l’adoració del gran misteri de la presència de Crist a l’Eucaristia i més concretament en els sagrats Cos i Sang de Jesucrist. Aquesta adoració ens demana una actitud de fe sincera però també ens demana una actitud de servei i caritat amb els més necessitats. D’aquesta manera farem present l’amor que Déu sent per tots nosaltres.






Com una continuació a la festa del Corpus, aquesta setmana tindrà lloc a la Capella de la Troballa 24 hores de pregària i adoració al Senyor, tal i com recomana el Papa Francesc. Aquesta iniciativa mundial serà el proper divendres 3 de juny, dia del Sagrat Cor de Jesús. Donarem inici a les 22h i finalitzarem a les 18h del dia següent amb el cant de Vespres. Per tal de garantir l’adoració durant totes les hores s’han creat diferents torns. Així doncs, tots aquells interessats en participar cal que passen per la sagristia per tal d’apuntar-se en un dels torns.




El mateix divendres a les 19.30h donarà inici a l’ermita de Sant Onofre la Novena al sant, patró del nostre poble. Després de la Missa es traslladarà la imatge fins la Basílica, on enguany es desenvoluparà tot el novenari. 

Els xiquets i xiquetes que han d’iniciar la catequesi el pròxim curs podran matricular-se proper el dimecres 1 de juny, així com aquells que no pogueren fer-ho el dia que tenien assignat. 


 
Per als xiquets i joves del Moviment Juvenil Sant Jaume hi ha els avisos següents:

  • Activitat divendres 3 de juny per als xiquets/es de 1r cicle (3r i 4t de Primària) a les 20h al Patro. Cal dur entrepà, 2 euros i moltes ganes de passar-ho d'allò més be. Cal confirmar l'assistència a coordipatro@gmail.com.
  • Activitat especial el dissabte 11 de juny a les 17h. En acabar l’activitat hi haurà un berenar per a tots i junts anirem a la Celebració de les 19.30h.
  • Cinema d’estiu al patronat: a partir de les 20.30h començarà el sopar i a les 21h es projectarà la pel·lícula. El dimecres 22 de juny serà per als joves de 1r d’ESO fins a confirmació i el divendres 24 de juny serà per als xiquets/es de 2n fins a 6é de primària.
    (atents tots els pares perquè prompte rebreu una circular amb tota la informació)
  • El campament d’estiu serà del 13 al 23 de juliol per als xiquets de 5é a 1r de batxiller i del 26 al 31 de juliol per als menuts de 2n a 4t de primària. Podeu inscriure’s emplenant aquest formulari i les dates d’inscripció seran el 22 i 24 de juny de 18.30h a 20.30 a l’Aula Magna del Patronat.  (Qualsevol dubte podeu enviar-lo a coordipatro@gmail.com)


Que passeu una bona setmana!