dimecres, 8 de juny de 2016

Amb la calor arriba la festa del nostre patró... Sant Onofre!

Després de reprendre el temps ordinari i anar finalitzant a poc a poc les activitats a la parròquia donem fi a un curs ben intens, però tot no acaba ací, encara ens queda per celebrar la festa del patró del nostre poble: la festa a Sant Onofre!

Al ell se li dedica la nostra fira, uns dies de molta i intensa alegria i activitats esportives, culturals i socials; i com no, religiosa. Durant aquesta setmana tenim present la imatge del Sant i anem preparant la festa amb la novena, cada dia mitja hora abans de la missa vespertina. Aquest diumenge 12 de juny celebrarem la seua festa amb la Missa Major i la processó a la vesprada on acompanyarem la imatge fins a l’ermita.


A més a més hi ha altres activitats importants que no podem oblidar:
Els pròxims dies 17, 18 i 19 de juny tindrà lloc el curset prematrimonial intensiu per a totes aquelles parelles interessades en participar; per assistir, caldrà doncs parlar amb Dn. Jesús i presentar el full emplenat que ja reberen el dia de la inscripció.

El Moviment Juvenil tampoc para en sec, i és que ja fa massa dies que acabaren les activitats de dissabte al Patro i ara, per anar fent boca per al campament arriben les activitats d’estiu. La primera serà aquest dissabte, a les 17h. hi haurà activitat al Patro, amb berenar per a tots i finalitzarà en la celebració de les 19.30; a la què acudiran tots junts, xiquets i monitors. Tots aquells interessats en descarregar la circular informativa podeu fer-ho ací.

També s’ha iniciat ja el període d’inscripcions on-line per al campament, podeu assabentar-vos de tot a la web, ací trobareu la circular i el link per apuntar-se a viure un estiu genial.


Atenció per als més joves! Cada vegada queda menys per a emprendre una nova peregrinació a Taizé. La segona setmana d’agost, un autobús de joves d’Algemesí i dels voltants eixirà per passar una setmana de vivències inoblidables junt a milers de joves de tota Europa que acudiran a Taizé per passar allí uns dies d’activitats, pregàries i demés junts. Encara queda alguna plaça lliure així que, no t’ho penses més i atreveix-te a viure un estiu diferent, que de segur no et deixarà indiferent! Pots trobar més informació ací.


Volem recordar també, a tots aquells que no han pogut realitzar les inscripcions per a la catequesi de comunió i de confirmació en els dies d’inscripció ja passats, que en començar el curs en setembre s’anunciaran nous dies de matrícula en els què us podreu inscriure sense cap problema.

Finalment, anunciar que, com que el ritme de les activitats va baixant poc a poc també ho farà el de les actualitzacions de la nostra newsletter parroquial. En lloc de rebre l’actualització setmanal solament serà en vespres de les activitats més importants que es vagen presentant.


Que passeu totes i tots una bona setmana i una bona celebració de Sant Onofre!