dilluns, 4 d’abril del 2016

JESÚS HA RESSUSCITAT!

Amb el Tríduum Pasqual, hem viscut els dies més importants per a tots els cristians de forma ben intensa en les distintes celebracions. Hem rememorat el Sant Sopar, la passió i mort de Jesús i la seua Resurrecció. Han estat dies en els que la parròquia ha compartit el sofriment de Jesús i la felicitat plena de la seua resurrecció.



Ara, és temps de celebrar amb goig la Pasqua i de recordar les paraules més boniques que Jesús ressuscitat va dir: “Pau a vosaltres!” i en l’aparició front als deixebles: “No tingueu por, alegreu-vos! Sóc jo, rebeu l’Esperit Sant”.
A més, diumenge va tindre lloc, la processó del Combregar dels Impedits. Com és tradicional, es van visitar les cases dels impedits i malalts amb el Senyor Sagramental.

El dissabte 2, va començar la celebració de la festivitat de Sant Vicent amb la missa al convent, la representació d’un dels seus miracles i la posterior romeria. Els festejos conclouran dilluns 4 amb la Missa Major en la Basílica, a les 19h de la vesprada.

A partir de dimarts, es reprenen totes les activitats parroquials. Com a esdeveniment especial, tenim l’inici de les reunions formatives sobre l’encíclica LAUDATO SI del Papa Francesc. Aquest cicle de reunions formatives comença aquest dijous a les 21h. al Patronat i tindrà una seguida durant tots els dijous del mes d’abril. La formació correrà a càrrec de Mn. Ferran Lluch Girbés prevere del nostre poble i President de la Comissió de Pastoral Diocesana de l’Ambient i Ecologia Humana. Aquest és un tema ben interessant en aquest moment en el que la casa comuna està tan atemptada i l’augment de l’iterés en els problemes ecològics. La formació està oberta a tothom i podem fer-ne difusió ja que és un tema ben important i d’interès global.


El dissabte 9 també es reprèn l’activitat al Patro per als xiquets i xiquetes del Moviment Juvenil que, després d’haver tornat del campament de Pasqua on pogueren entendre el vertader sentit de la mort i la resurrecció de Jesús, segur que tenen moltes ganes de reprendre les activitats de dissabte!

El proper diumenge dia 10, tindrà lloc un Camp de Treball a Navalón amb l’objectiu de fer feines de manteniment i millora del campament. A les 8.15 eixirem del Patronat cap a Navalón, esmorzarem allí i farem feina durant tot el matí. Si esteu interessats en vindre, no dubteu en fer-ho... hi ha lloc per tota la gent! Tan sols demanem que confirmeu assistència abans de dijous 7 al correu electrònic: coordipatro@gmail.com per temes organitzatius.

El diumenge en la missa de les 12h hi haurà 2 batejos és per això que el dimarts a les 20.30 en la Casa Abadia tindrà lloc una reunió preparatòria per als pares i padrins d’aquestos xiquets que ara introduïm a la nostra comunitat amb gran alegria.
A més, informar a tots aquells joves d’entre 18 i 35 anys interessats en viatjar aquest estiu a Taizé que poden ja inscriure’s. Enguany el viatge serà del 6 al 15 d’agost i el preu és de 140€. Les places són limitades i s’atorgaran per orde d’inscripció a través del següent formulari. Podeu consultar tota la informació a la pàgina web!


Vivim intensament la resurrecció de Jesús i no ens mostrem incrèduls i neguitosos front tant gran esdeveniment!