dilluns, 11 de gener del 2016

Tornem al Temps Ordinari!

La setmana passada tingué lloc la festa del Baptisme del Senyor, que ens recorda que Déu es fa present al món mitjançant la missió salvadora del seu fill que habita entre nosaltres. Aquesta festa tanca les solemnitats nadalenques d'enguany. Un Nadal ben especial per a totes les parròquies de València, per l'acollida de l'encontre Europeu de Taizé. Que l'esperit de fraternitat, senzillesa i solidaritat que hem viscut a l'encontre ens acompanye en aquest any de la misericòrdia. 
Així doncs, la parròquia torna a la normalitat, reprenent així totes les seues activitats i tasques que tot seguit anem a enumerar. Ara que recomencem, pot ser un bon moment per conèixer i per què no, participar en activitats dels diferents grups de la parròquia.
Pel que fa al grup d’Acció Catòlica, demà dimarts 12 de gener, a les 16.30 en la casa Abadia, tindrà la seua primera reunió ordinària de l'any. Un dels objectius és donar un impuls a la vessant formativa, fonamental per a nodrir la fe.
El divendres 15 de gener, a les 20.15, a la Basílica, es portarà a terme una oració de Taizé per tancar així aquest encontre Europeu. Aquesta, està especialment dirigida a la gent que ha participat tant en la preparació i organització com en l’acollida de joves, que com no podia ser d'una altra manera, ha sigut la gran majoria de la parròquia. L’oració tindrà forma d’acció de gràcies pels dies d’Encontre que hem tingut i, per descomptat,  està oberta a tothom, haja participat en el mateix o no. En acabar, tots aquells qui hem contribuït, tant en l’acollida com en l’organització de l’encontre en la nostra Parròquia, soparem al Patronat. Volem retrobar-nos, conversar, contar anècdotes i en definitiva expressar allò que ens ha tramés l’esdeveniment. Serà un sopar d’entrepà a l’Aula Magna del Patronat, prompte es rebran més notícies per correu electrònic.


Pel que fa al cap de setmana, el dissabte  16 els xiquets i joves del Moviment Juvenil tindran  una activitat conjunta, que acabarà en la missa com de costum. A més, després de l'Eucaristia vespertina es farà una Vigília d'Adoració Nocturna.
El diumenge 17 és la festivitat de Sant Antoni i ho celebrarem amb una missa que se li ofereix seguida de l'entranyable benedicció d'animals que tots els anys concentra un munt de persones a la Plaça Major.


Per acabar, en referència al Menjador de Lima sols queda informar que, passades les festes, resten pocs dies per tancar les inscripcions. Aquesta tasca solidària que la nostra parròquia porta endavant és per donar allò més bàsic, però essencial per a un bon nombre de xiquets a Lima. És una aportació per construir el Regne de Déu, a la terra, treballant per fer-lo més igualitari i just. Al següent link trobareu més informació: https://player.vimeo.com/video/81996775

L’Any de la Misericòrdia pràcticament acaba de començar i tenim al nostre abast un munt de propòsits per complir: les obres de misericòrdia corporals i espirituals que el Papa Francesc proposa a la bula que ha escrit. Llencem-nos doncs a fer-les perquè no són necessaris grans actes de misericòrdia sinó que, amb xicotetes actituds i bones intencions podrem fer present a Jesús al nostre voltant amb aquells qui més necessiten de la nostra estima.

Bona setmana!