dilluns, 25 de gener del 2016

TORNADA AL TEMPS ORDINARI AMB ACTIVITATS EXTRAORDINÀRIES

Amb la Conversió de Sant Pau celebrem la cloenda de l’Octavari dels Cristians el dia 25 de gener. Així mateix, continuem amb el Temps Ordinari i encetem una nova setmana plena d'activitats i marcada per alguns esdeveniments ben importants que no podem deixar córrer.
Abans però hem celebrat diferents activitats a la nostra parròquia, com la Convivència del grup de Catequesi de Confirmació, que han passat el cap de setmana a Navalón per tal d’apropar-se a Déu d’una forma diferent i gaudir del temps en companyia i comunió. Envoltats de la natura i participant de les activitats preparades pels catequistes, els joves catecúmens es preparen per rebre aquest sagrament tan important.
El proper dimarts dia 26  a les 16h tindrà lloc a la Basílica el recés de Vida Creixent i Acció Catòlica. Tot i que està organitzat per aquests dos agrupaments, pot participar qualsevol persona interessada.
El divendres 29, a les 22h, s'inicia el Curset Prematrimonial que ofereix la Parròquia; una bona ocasió perquè les parelles es plantegen qüestions en les quals mai se'ls ha presentat pensar. Cal que tota la Parròquia tinguem present les parelles participants, que preguem per elles i demanem pels fruits del Curset i per la seua futura felicitat.
Aquest mateix divendres 29 a les 19h es celebrarà el Festival solidari Mans Unides al Teatre Municipal. Mitjançant aquest festival, Mans Unides prepara ja la Campanya d’aquest any 2016 Planta-li cara a la fam: Sembra. Intervindran destacats grups de ball i música del poble en favor de l’ajuda a les persones necessitades del tercer món. Tot aquell interessat pot comprar l’entrada als col·laboradors o a la taquilla del teatre una hora abans. També es pot col·laborar comprant una entrada de Fila 0.
El EMIJA (VIII Encontre de Moviments Infantils i Juvenils d’Algemesí) serà el dissabte 30 de gener a les 11h a la Plaça Major del poble i el dinar tindrà lloc als Maristes, on l’encontre acabarà amb la celebració de l’Eucaristia a les 17h. Per aquest motiu no es celebrarà de vesprada missa de xiquets i joves en cap de les parròquies del poble. Si no heu pogut inscriure’s, encara podeu fer-ho enviant un correu a coordipatro@gmail.com.
Diumenge 31 a les 16h, últim diumenge de gener, tal i com marca el calendari d'esdeveniments de l'Schola Cantorum, es celebrarà a la Basílica la "XVII edició de l'Oratori del Messies de G. F. Häendel". Més d'un centenar de músics d’arreu de la nostra demarcació participen any rere any d'aquesta magnífica obra en la nostra llengua. Convidem a assistir a aquest gran esdeveniment a tota la gent de la parròquia.
Per últim, recordar que es celebrarà a Navalón els dies 6 i 7 de febrer la convivència del Moviment Juvenil Sant Jaume, introduint el temps quaresmal. Les inscripcions seran els dies 28 i 29 de gener de 19’00 a 20’30h al Patronat. Cal recordar que no es podrà inscriure fora de termini, pots trobar la circular ací (http://media.wix.com/ugd/9be30e_4814a75fc0f740d78528f8dd64fac35e.pdf). Anima’t a vindre!

Que passeu una bona setmana!

En la societat actual, en què el perdó és tan estrany, la misericòrdia és cada vegada més important”.

Papa Francesc