dimarts, 5 de gener del 2016

Comença l'any però el Nadal continua



Encetem blog i entrada d’any amb noves activitats parroquials!

Aquest any hem pogut viure un Nadal diferent amb l’Encontre Europeu de Taizé que ha tingut lloc a València des del 28 de desembre fins a l’1 de gener. Aquest esdeveniment ha donat l’oportunitat a la nostra i la resta de parròquies del poble a participar-hi. D’aquesta forma, més de 257 joves d’arreu del món i de les diferents confessions cristianes han sigut acollits per famílies de la nostra parròquia, que han obert les portes de sa casa, han participat a les oracions del matí, a la pregària per la Pau de l’últim dia de l’any i, sobretot, han viscut aquesta experiència la qual no ha deixat ningú indiferent. 
Cal agrair a cadascuna de les famílies i dels joves de la parròquia que han col·laborat en l’encontre, fent possible que fos tot un èxit i iniciant, d’aquesta forma, un ambient fabulós per a treballar tots junts colze a colze en les tasques de la nostra parròquia. 



No obstant això, continua el Nadal amb la festa de l’Epifania, una festa en què evoquem a l’Estrella, que en seguir-la, ens fa trobar-nos amb el Senyor. En l’Epifania, tots hem de sentir-nos com xiquets i reis, contents i satisfets per rebre, repartir i compartir alegries espirituals i materials, però sobretot, pel gran regal que ens fa Jesús amb la seua manifestació arreu del món. Aquest dimarts 5 de gener, els reis mags d’Orients entraran a la Basílica per a fer l’adoració al Jesuset. 

Finalment, acomiadarem el Nadal amb la Festa del Baptisme del Senyor, que celebrarem el proper diumenge 10 de gener a les 12 hores, on els xiquets i xiquetes de la Primera Comunió renovaran les promeses baptismals. 

Aquesta setmana en la que s’acaba el període vacacional de les festes, tornem a la normalitat amb les activitats parroquials habituals, com és el cas de la formació d’adults i del Moviment Juvenil Sant Jaume amb l’activitat del dissabte i la posterior missa de xiquets, joves i famílies. A més a més, el dissabte 9 abans de la missa vespertina s’iniciarà la novena a St. Antoni Abat.

Bona setmana i Feliç any nou!