dimarts, 27 de gener del 2015

Temps d'unitat, temps de pregària, temps d'Assemblea.


Benvolguts lectors, de nou encetem una nova setmana plena d'activitats i marcada per alguns esdeveniments ben importants que no podem deixar córrer.


Ahir diumenge 25 de gener celebràrem la Conversió de Sant Pau, amb aquesta festa, la cloenda de l'Octavari per la Unitat dels Cristians, també l'inici de les Assemblea Parroquial i com marca la tradició, darrer diumenge de gener, i per tant la representació del Oratori del Messies de Häendel.


Amb l'últim vol de la Missa Pro populo o Missa Parroquial del diumenge, donàrem inici a la primera de les Assemblees Parrroquials que pretenen fer-nos pensar, veure i actuar al respecte de cadascuna de les activitats, celebracions, formacions i serveis que es realitzen des de la Parròquia per tal de fer-nos conscients de la necessitat d'actuar en conseqüència per la corresponsabilitat que cadascú de nosaltres té amb la parròquia. Quasi dos-centes persones van participar d'aquest matí de reflexió i encontre per grups amb distints membres de la comunitat per tal d'analitzar bé la nostra comunitat i treure les conclusions que després de posar en comú, seran les línies d'actuació per a la nostra Parròquia.





Ahir, últim diumenge de gener, tal i com marca el calendari d'esdeveniments de l'Schola Cantorum, es va celebrar a la Basílica la "XVI edició de l'Oratori del Messies de G. F. Häendel".  Més d'un centenar de persones van participar d'aquesta edició que començà Diego Ramón, i que any rere any, congrega molta gent de molts voltants de la nostra demarcació. Aquesta edició va estar dirigida per Miquel Tarrassó. 






Pel que fa a les pròximes activitats...



El proper divendres 30 de gener, a les 20h, la Basílica acollirà la presentació del llibre "Vicente Enrique Tarancón. Cardenal de l'Església. un homenatge al Cardenal coordinat per Mn. Emili J. Marín, i que comptarà amb una intervenció musical a càrrec d'Olatz Moreno i Joan Fer Teruel. L'acte està organitzat per l'Ullal - Cultural en col·laboració amb la nostra Parròquia.






El divendres 30, a les 22h, s'inicia el Curset Prematrimonial que ofereix la Parròquia; una bona ocasió perquè les parelles es plantegen qüestions en les quals mai se'ls ha presentat pensar. Cal que tota la Parròquia tinguem present les parelles participants, que preguem per elles i demanem pels fruits del Curset i per la seua futura felicitat.








Els joves de confirmació, estaran de convivència el pròxim cap de setmana. Marxaran el 31, a visitar, per trobar-nos en l'Any de Sta. Teresa, el Carmel de Puçol, on està la religiosa del nostre poble Gemma Juan Herranz. 
Després continuaran la seua marxa fins Viver, on tindran la resta de la convivència. És important aquesta activitat per tal d'aprofundir i prendre major consciència del nou Sagrament que han de rebre. La comunitat, per la seua part, no pot oblidar-los i ha d'acompanyar-los i ajudar-los amb les oracions.

   


El pròxim dimarts 27, a les 16h a la Basílica, recés conjunt dels moviments parroquials de Vida Creixent i Acció Catòlica.  És una bona ocasió per participar en un moment de meditació i reflexió. Si tens intriga per saber què es fa, participa!


Que passeu una bona setmana!