dilluns, 2 de febrer del 2015

Arriba la Presentació del Senyor, la festa de la Candelària!

Aquest dilluns hem celebrat la festa de la Candelera, o Candelària com se sol anomenar, on celebrem la Presentació del Senyor en el Temple. Cantant tots junts “Portals alceu les llindes”, obrim les portes del nostre cor a Jesús, no al xiquet a qui veiem nàixer fa unes setmanes, sinó al ja quasi adult que ja comença a predicar per les terres de Galilea.
Aquesta és una festa on prenen un paper molt important les mares, els xiquets, les persones majors i les persones consagrades, ja que a l’Evangeli trobem Maria amb Jesús, però també els ancians Anna i Simeó, patrons del grup de Vida Creixent.



Abans però hem celebrat diferents activitats a la nostra parròquia, com la Convivència del grup de Catequesi de Confirmació, que han passat el cap de setmana a Viver, per tal d’apropar-se a Déu d’una forma diferent i gaudir del temps en companyia i comunió. Segur que aquest temps els ha servit per seguir preparant-se per al sagrament tan important que rebran.




I aquesta setmana que hem començat arriba amb una agenda ben completa.


El dimarts 3 de febrer, s’oferirà la Missa de 19.30h en memòria del nostre orguener, Joan Baptista Díaz Parra, en l’aniversari del seu traspàs. A continuació s’oferirà un Concert In memoriam, organitzat per l’Schola Cantorum, el Cor de Gregorià i la Comissió de l’Orgue. Esperem que siguen uns moments entranyables per recordar a qui tant ha fet per l’actual Orgue Mossèn Cabanilles i molts altres arreu de la nostra terra.



En segon lloc, el pròxim diumenge se celebrarà la Campanya de Mans Unides per portar endavant accions de recolzament educatiu, sanitari i social de les comunitats del Paraguai. Està previst que es beneficiaran del projecte més de 1300 persones. Amb aquesta mateixa intenció el divendres 6 serà el Dia del dejuni voluntari, per tal de solidaritzar-se amb aquells menys afortunats i més necessitats.

Per altra banda, a la pàgina web ja comencen a estar disponibles les primeres informacions i recopilacions, així com arxius visuals, de la I Assemblea Parroquial que celebràrem fa dos diumenges. Poc a poc s’anirà ampliant la informació, per tal que arribe a tots aquells que necessiten o desitgen consultar-la.

Finalment, anunciar que s’ha llençat una nova eina de comunicació, un noticiari parroquial sota el nom de Poble en marxa, que posa a la disposició de qualsevol que ho desitge la possibilitat de rebre setmanalment aquesta síntesi parroquial al correu personal.

Esperem que siga un instrument de cohesió de la parròquia i comunicació dels seus membres on, en aquest segle XXI, s’imposa la modernització en les vies de comunicació, sense detriment d’aquelles més tradicionals i que tan bé funcionen.
Si esteu interessats en rebre aquesta informació, feu click a aquest enllaç per tal de confirmar la vostra subscripció.
Esperem que aquesta eina siga ben rebuda!


Que passeu una bona setmana!