dimarts, 20 de gener del 2015

Entrem en el temps ordinari



Comencem la setmana amb tota la informació parroquial!

 El passat diumenge 18 de gener començàrem el temps ordinari amb l’Octavari per la Unitat dels Cristians que celebràrem amb una oració a l’estil Taizé. A més a més, es donà la benedicció als animals en honor a Sant Antoni Abat, un gran exemple a seguir per la seua grandesa humana i cristiana. 


Aquesta setmana destaquem dos festivitats importants. En primer lloc, el dimarts 20 de gener celebrem la memòria de Sant Sebastià, important al nostre poble per fer referència a la independència de la Vila. En segon lloc, el dijous 22 celebrem Sant Vicent Martir o “de la Roda”, patró de la diòcesi; al voltant del testimoni de fe, el màrtir i el sepulcre de Sant Vicent naix la fe a les terres de València i es consolida així la primera comunitat cristiana que donaria origen a la diòcesi de valentia.

El diumenge 25 tindrà lloc el primer encontre de l’Assemblea Parroquial que s’inicià el passat divendres 9 de gener.  El tema a tractar serà “La Parròquia, lloc de comunió i experiència de l’Evangeli” i tots, com a membres de la comunitat parroquial estem convidats a assistir-hi i participar amb il·lusió i responsabilitat. L’eucaristia parroquial es celebrarà a les 9h i seguidament ens reunirem al patronat per a dur a terme l’Assemblea. Per aquest motiu i per la tornada del ja tradicional el Messies, que tindrà lloc a les 16h, no hi haurà missa a les 12h i a les 19h.

Cal recordar també que el pròxim dissabte, a partir de les 11h, s’obrin les inscripcions en l’Oficina per a les parelles que desitgen realitzar el Curset intensiu programat per als últims dies d’aquest mes. Per als joves de confirmacions recordar que les inscripcions per a la convivència s’hauran de lliurar el dimecres en confirmació i el dijous tindrà lloc la reunió de pares al patronat. 

Passeu bona setmana!