dimecres, 2 de maig del 2018

Mes de maig, mes de Maria


Aquest diumenge s’ha commemorat la festa de l’aniversari de la Coronació Canònica de la Mare de Déu de la Salut. La seua imatge romandrà a l’Altar Major de la Basílica durant tot el més de maig, signe de la importància i la devoció que els algemesinecs li donen a la Verge Maria. Aprofitem aquest temps per reflexionar el lloc que li donem a la Mare de Déu en la nostra vida de fe, ens podem preguntar: mantenim i transmetem la necessitat de resar-li i visitar-la a la Basílica? Recordem el que Jesús ens diu a l’Evangeli: “No estimem amb paraules, sinó amb fets i veritat”



Amb motiu de la seua coronació, el passat dissabte la Mare de Déu de la Salut va ser traslladada a la parròquia de Sant Josep Treballador on s’oficià una missa en el seu honor.

L’inici dels torns de les Primeres Comunions ha tingut lloc aquest diumenge, el proper dissabte i diumenge 5 i 6 de maig es celebrarà el segon i tercer torn. Els pares i mares d’aquest xiquets han de recordar:
  •         Dilluns 30 a les 20:15h a la Basílica la reunió sobre la celebració.
  •      Dimecres 2 de maig a es 20:15h a la Basílica, confessions per als xiquets.



El dimarts 1 de maig es celebra la festa de la parròquia Sant Josep Treballador. La missa s’oficiarà a les 12h i aquesta pot ser una oportunitat magnífica per a acostar-nos a aquesta parròquia i oferir la nostra oració i recolzament als feligresos del Raval.

El dimecres 2 de maig tindrà lloc a la casa Abadia la reunió per a la preparació del Baptisme per als pares i padrins dels xiquets que han de batejar-se el proper diumenge.


Bona setmana a tots i a totes!