dimecres, 9 de maig del 2018

DÉU ÉS AMOR

Maig és un mes especial: Mes de les flors, mes que per això mateix es dedica a la Mare de Déu, mes en què estem completant la Pasqua del Senyor.  
També és el mes de les Primeres ComunionsLes Primeres Comunions són una gran festa per als qui la prenen, per a les famílies, per a les parròquies, i fins i tot, per al poble. Però la nostra societat, provoca el perill de que es queden en una festa bonica, però oblidant allò que té de fonamental: que Jesús entra en els corets d'uns xiquets i xiquetes. 
Però, tenim clar que Déu és amor? 
Estimar és estar naixent permanentment de Déu. És guardar els manaments del seu Fill Jesucrist, que es redueixen a una sola cosa: estimar com ell va estimar. "El qui no estima, no coneix a Déu, perquè Déu és amor".  
"Ningú té un amor més gran que aquell que dóna la vida pels seus amics". I això és el que va fer Jesús: Donà la vida pels seus amics; amics que no el comprengueren, i que en els moments més difícils l'abandonaren, el trairen i el negaren 
No caldria preguntar-nos, com pot ser que malgrat no ser-ne gens mereixedors al seu amor, Ell ens estime com ens estima? Si som conscients d'això, també hauríem d'estimar bastant més als qui ens envolten, i sobretot, als més necessitats i desfavorits. 

Durant el passat cap de setmana, quasi cinquanta xiquets i xiquetes han rebut per primera vegada el sagrament de l’Eucaristia. Aquest és un gran motiu d’alegria per a la nostra parròquia i tota l’Església. Que la nostra estima els acompanye al llarg del seu camí com a cristians. 


Obrim ara l’agenda per a anotar aquells esdeveniments més importants en la setmana vinent: 
  

  • Hui, dimecres, dia 9, a les 20:15 tindrem confessions per als xiquets i xiquetes que faran la Primera Comunió el diumenge dia 13, i també per als seus pares i mares. 
  • El pròxim dissabte, dia 12, en la Missa vespertina, a les 19:30h, celebrarà al carrer Verge dels Desemparats, placeta de les Tres Moreres i adjacent, la Festa de la Mare de Déu dels Desemparats. 
  • En concloure la Missa vespertina del pròxim dissabte, Exposició del Santíssim, i Vigília d'Adoració Nocturna.  
  • Aquest diumenge, dia 13, tindrem a la Basílica a les 12h, el quart torn de Primeres Comunions.  

A més, poc a poc s'acosta l'estiu i, amb ell, el campament d’estiu del Moviment Juvenil, que serà del 13 al 23 de juliol per als més majors (a partir de 5é de Primària) i del 26 al 31 per als més menuts (de 2n a 4t de Primària). Durant la setmana vinent els joves de la parròquia rebran una circular per a les inscripcions. Vos anirem donant més informació! 

Aquest diumenge, Jesús ens ha llençat un gran repte: “Estimeu-se els uns als altres com jo vos he estimat”. I tu? Seràs capaç d’acceptar-lo?