dimecres, 16 de maig del 2018

DÉU PUJA ENMIG D'ACLAMACIONS



La festa de l’Ascensió del Senyor és com l’altra cara de la Resurrecció. Jesús ha estat ressuscitat d’entre els morts i exaltat pel Pare a la seua dreta, ple d’honor i glòria per a tota l’eternitat. Jesús assegut a la dreta del pare en el Cel és el nostre permanent intercessor. Ell segueix oferint-se al Pare per tots nosaltres, per tal que el Pare en el Cel mire en Ell el rostre de tota la humanitat.

Aquest temps inicia un temps de testimoni de l’Església. Crist ha pujat al cel i a la terra queda el seu Cos místic que és l’Església, de la qual nosaltres som els membres.

Comencem la setmana carregada de celebracions i actes als quals no podem faltar, perquè som nosaltres, l’Església, qui fem viva la presència del Senyor cada dia.


Aquesta setmana, des de dilluns fins divendres, celebrarem a les 19h a la Basílica Vespres a l’Esperit Sant. El proper diumenge celebrem la Pentecosta, la vinguda de l’Esperit Sant. Preparem-nos i obrim el nostre cor a l’Esperit.

 Dimarts 15, a les 16:30h a la Basílica tindrà lloc el Recés mensual de Vida Creixent. És important la participació per tindre un moment d’encontre en el Senyor i d’oferiment a Jesús Sagramentat.

El proper dijous dia 17 de maig, celebrem la festa de Sant Pasqual Bailon, patró de l’Adoració Nocturna. Cal mirar i seguir l’exemple d’aquest Sant tan eucarístic. Aquest dia celebrarem l’Eucaristia de vesprada, prèviament, hi haurà Exposició del Santíssim durant el Rosari i les Vespres a continuació es celebrará la Santa Missa.
         Aquesta setmana s'inicien les matrícules per a la Catequesi de Primera Comunió del proper curs. Els xiquets i xiquetes que el proper any estaràn a segon i tercer curs ompliran la seua matrícula el dijous 17 a les 20:15h en la Basílica, mentre que els xiquets i xiquetes que el proper any començaran en primer es matricularan el proper dimarts 22 en el mateix horari i lloc.


Pel que fa al cap de setmana, cal recordar que amb la festa de la vinguda de l’Esperit Sant, celebrarem la Missa de fi de curs de les Activitats Pastorals, on donarem gràcies a Déu per tot el que hem viscut durant aquest curs. El dissabte 19, a les 19:30h celebrarem l’Eucaristia tots els grups i Moviments de la Parròquia. En acabar, a la placeta dels Dolors compartirem un sopar d’entrepà per a totes aquelles persones que ho desitgen. Recordar que aquest proper dissabte l’Activitat del Moviment Juvenil donarà inici a les 17h al Patronat i no hi haurà Missa de xiquets a les 18h, per reunir-nos tots a la mateixa Celebració de l’Eucaristia.

Com s’ha nomenat anteriorment, el proper cap de setmana celebrarem la Pentecosta, la vinguda de l’Esperit Sant, que d’una manera especial es farà present en molts joves del nostre poble i de la nostra Parròquia, per això vos proposem que vivim junts aquesta festa de l’Església.
El divendres 18, a les 20:30h en la Parròquia de St. Pio X, celebrarem la Vigília de Pentecosta, especialment per a tots els joves del poble que es van a confirmar, però on estem tots fortament convidats a participar, per acompanyar-los en aquests moments tan importants.
El diumenge 20, a les 19h a la Basílica celebrarem festivament l’Eucaristia on quasi 50 joves i adults rebran el sagrament de la Confirmació per part del nostre rector D. Jesús.

No tinguem por d’obrir els nostres cors al seu amor!! Així cantem en la invocació a l’Esperit Sant el dia de Pentecosta, i aquest missatge ha de ressonar en les nostres vides, no tinguem por de viure la nostra fe, no tinguem por de dur el seu nom ben alt!.



Enmig del temps marcat per a complir amb les nostres obligacions tributàries cal recordar la conveniència de posar la creueta en la casella corresponent perquè es designe la part que correspon dels nostres impostos a l’Església. Per tant i per tants  convé i més, si pensem que estem junts per un món millor.