dilluns, 8 de desembre del 2014

Prepareu els camins al Senyor!

Amb la celebració del dia de la Immaculada arribem a la fi de la tradicional Novena de Guitarretes. Gràcies a la col·laboració i assistència de tothom hem pogut celebrar uns dies on tant menuts com majors hem gaudit dels tocs de campanes a l’alba, el Virolai de bon matí i, com no, la tradicional xocolata amb xurros quan comença a eixir el sol.
Que tot allò escoltat i viscut durant aquests dies ens acompanye en aquesta tercera setmana d’Advent que encetem i demostrem allà on anem que “per a Déu no hi ha res impossible”.

Així mateix, amb el concert del diumenge passat es donà inici al cicle d’Advent de Música a la Basílica, amb un cartell ben complet, com va sent habitual. Recordeu que els concerts seran els diumenges a les 20h, en acabar la missa vespertina.



Aquesta setmana comença ja la campanya del Menjador de Lima on, un any més, el Senyor ens crida a mantenir el compromís adquirit amb els xiquets i xiquetes que cada any acullen les monges de Santa Ana, a la capital del Perú. Que la nostra ajuda siga més que suficient per mantenir aquesta gran labor social. Per fer-ho, podem acudir a sufragar les beques a l’Oficina o a la Sagristia.

El pròxim dijous 11 a les 20.15h se celebrarà a l’Aula Magna la conferència de D. Miguel Navarro que estava ajornada des del mes de novembre, titulada “El primer segle del cristianisme”. Vos convidem fortament a participar, ja que serà segur ben interessant.


I ara que s’acosta el Nadal i ja comencem a decorar les nostres cases amb motius nadalencs, des de la Parròquia volem encetar el projecte “Tots som Betlem”, per tal de fer patent que per als cristians el Nadal no és allò que la societat ens vol vendre i que un betlem a cada casa cristiana és també una expressió de fe senzilla i tradicional. No ens privem de gaudir d’aquesta costum tan nostra i entre tots podrem confeccionar un gran mural a la Parròquia, amb les fotos que ens podeu enviar per telèfon o correu electrònic.


Igualment, si esteu interessats en participar del muntatge del betlem de la parròquia, sols heu de fer-ho saber als retors o a la Sacristia. Segur que la vostra ajuda farà possible mantenir viva aquesta tradició de la millor forma!










Que la Verge Immaculada ens acompanye tota la setmana i escoltem la veu que crida en el desert “Prepareu els camins al Senyor!”.