dilluns, 15 de desembre del 2014

3a Setmana d’Advent, temps d’alegrar-se!

Comencem la tercera setmana d’Advent, temps de goig per la proximitat del naixement de Jesús que omplirà el món d’alegria.

Travessem l’equador del Nadal amb un munt d’esdeveniments i actes. Com a novetat, a partir d’aquest dimecres es realitzaran les Fèries Majors d’Advent per celebrar la proximitat de les festes de Nadal. Per viure aquestes Fèries, totes les vesprades es cantaran Vespres a les 19 hores abans de la celebració vespertina, fins el dia 23 de desembre.
Aquesta setmana, tindrà lloc el recés mensual d’Acció Catòlica. Serà el dimecres 16 de desembre a les 16 hores en Maria Auxiliadora. Cal considerar-lo de màxima importància ja que servirà d’introducció a la celebració del Nadal.
Recordar als pares i mares dels xiquets dels 3 cursos de Catequesi d’Infància que, el dimecres 16, es realitzarà a les 20.15 hores a la Basílica, una reunió a la que és molt important l’assistència.
També tindrà lloc aquest dissabte durant les celebracions, la benedicció dels Jesusets. Amb aquest acte, i al portar el Jesuset a les cases, la benedicció s’ampliarà a totes les persones de la casa. Per encetar aquest acte, els xiquets i xiquetes de la Schola Cantorum interpretaran a les 12 hores a la Basílica, l’obra “El Retaule de Nadal”.

A més, el dissabte tindrà lloc la Vigília d’Adoració Nocturna precedida pel trasllat del Santíssim a la capella de la Comunió. Tindrà lloc, en quan acabe la celebració vespertina.
Vos convidem a apropar-se a l’església per veure les escenes del Betlem d’aquest any que de moment i han muntades i que de ben segur no vos deixen indiferents! Seguint amb això, vos recordem que podeu enviar una fotografia del vostre Betlem al telèfon o correu electrònic degudament indicats al cartell per posteriorment exposar-les a la Parròquia.

Per últim, recordar als xiquets i xiquetes que assisteixen al Moviment Juvenil que tenim preparada una activitat especial per al dissabte 20 de desembre, la qual començarà amb un dinar a les 13.30 al patronat. Només cal portar l’entrepà i confirmar l’assistència amb un correu a coordipatro@gmail.com


Alegrem-nos i vivim amb goig la pròxima vinguda de Jesús!