dimarts, 5 de juny de 2018

DEL CORPUS CHRISTI AL SAGRAT COR DE JESÚSAquest diumenge hem celebrat la solemnitat del Corpus Christi, l’adoració del gran misteri de la presència de Crist a l’Eucaristia i més concretament en els sagrats Cos i Sang de Jesucrist. En aquesta festivitat caldria destacar tres aspectes molt important per als cristians. En primer lloc, és un recordatori del Tríduum Pasqual atés que el Dijous Sant s’instituix l’eucaristia, sagrament de l’entrega del Senyor a la mort. D’altra banda, l’Eucaristia també és el sagrament de la unitat ja que tots els que estem units a Crist mengem d’un mateix pa i, per tant, formem un mateix cos. Per últim, en l’Eucaristia trobem la presència real i permanent de Jesús per a ser adorat. L’adoració és una actitud de cor, que s’expressa de formes externes. Per aquest motiu ens agenollem i adorem davant del Santíssim Cos de Crist, perquè res més gran de Déu tenim al món que el Cos del seu propi fill.

Després d’aquesta breu introducció, repassarem els esdeveniments d’aquesta setmana:
·         En primer lloc cal dir el proper dijous dia 7 es realitzarà l’excursió a Almansa de Vida Creixent. L’eixida serà a les 9h del matí des del carrer dels Arbres.
·         D’altra banda, el dimarts 5 a les 20:15h. en l’Abadia, tindrà lloc la reunió preparatòria per pares i padrins dels xiquets i xiquetes a batejar-se el diumenge 10.
·         Seguint la línia sagramental, està programat per a partir del 22 de juny, el Curset intensiu prematrimonial. Les parelles que pensen participar rebran més informació al voltant les properes setmanes.
·         El proper divendres dia 9 celebrem la festa del Cor de Jesús. Aquest misteri del Senyor ens recorda que hem de confiar completament e invocar-lo constantment. L’endemà, el dissabte 9, es celebrarà la festa de la Cooperativa Agrícola i Caixa Rural, per als socis i famílies. També, tots els dies de juny de vesprada, es farà exercici al Cor de Jesús.

Per últim, el Moviment Juvenil tampoc para les seues activitats, i és que ja fa massa dies que acabaren les activitats de dissabte al Patro i ara, per anar fent boca per al campament s’han preparat un seguit d’activitats:
·         Per als joves de 3 d’ESO i 1r de Batx, s’ha organitzat un sopar el proper divendres 8 de juny a les 21h. al Patronat.
·         Els més menuts, de 1r a 4t de Primària, tindran dissabte 9 de juny jocs d’aigua de 16 a 18h.
També continua obert el període d’inscripcions on-line per al campament, podeu assabentar-vos de tot a la web, ací trobareu la circular i el link per apuntar-se a viure un estiu genial. Cal dir que les inscripcions seran els propers dies 20 i 22 de 19:00h. a 20:30h.