dimarts, 12 de juny de 2018

REPRENEM EL TEMPS ORDINARI (ESPECIAL DE JUNY)


Després de totes les solemnitats pasquals i les festes del Senyor que hi segueixen, reprenem el temps ordinari que ja ens conduirà a la fi de l’any litúrgic i a la festa de  Crist Rei.

De les passades activitats, mencionar la que es va dur a terme dijous passat l’excursió a Almansa de Vida Creixent. Va ser una jornada de convivència de components del grup parroquial i va quedar molt bé.

Aquesta setmana tenim una festivitat important per al nostre poble ja que dimarts 12 de juny celebrem la festa al nostre Patró, Sant Onofre. Aquest, junt a la Mare de Déu de la Salut i el Crist de l’Agonia és el nostre patró des del segle XVII. És per això que vos animem a tots i totes a participar i així no es perda la memòria de Sant Onofre. L’Eucarístia serà a les 19h i posteriorment es realitzarà la solemne processó enguany presidida per un prevere fill de Quart de Poblet, poble qui té a Sant Onofre també per patró.

Dijous 14 de juny a les 20:15h en la Parròquia de Sant Pius X, serà l’oració de Fi de Curs de Caritas interparroquial. En acabar, hi haurà sopar de sobaquet al qui estan combocats tots els agents de Càritas de la nostra parròquia.

Els propers dies 22, 23 i 24 de juny, tindrà lloc a la parròquia el curs prematrimonial intensiu. Les parelles han de passar per les oficines de la parròquia per inscriure’s i fer una entrevista amb el rector el dissabte 16. Cal tenir en compte que la propera convocatòria del curs serà al mes de gener.

Molt important recordar que el proper 29 de juny a les 20h, tindrà lloc la Celebració d’entrada del nou vicari de la Parròquia, Luis Torró, vos esperem per donar-li la una gran benvinguda a la nostra comunitat.

Per últim, el Moviment Juvenil realitzarà enguany els ja tradicionals campaments d’estiu a Navalón:
· De 5é de Primària a 1r de Batxillerat del 13 al 23 de Juliol.
· De 1r a 4t de Primària, del 26 al 31 de Juliol.
Tota la informació del campament la trobareu en la pàgina web de la Parròquia. Les dates d’inscripció seran el 20 i 22 de juny; heu de tenir en compte que  cal, prèviament, emplenar el formulari d’inscripció (fes click ací).
Cap comentari: