dilluns, 9 d’abril del 2018

VUITAVA DE PASQUA: DIUMENGE DE LA DIVINA MISERICÒRDIA


Ahir, Diumenge de la Vuitava de Pasqua, celebràvem la festa de la Divina Misericòrdia. Però la celebració de la Pasqua no es limita ala Vuitava, sinó que continua durant tota la Cinquantena. Cal que es note en les celebracions i en el nostre dia a dia una nova vida amb el Crist Ressuscitat, que es note en tots que hem rebut el baptisme, i per l’aigua i l’Esperit ens hem incorporat a Crist.

Avui, a més, l’Església Valentina celebra la festivitat de sant Vicent Ferrer, sens dubte, el més gran dels valencians on, a més, ens disposem a viure amb ell un temps especial, un Jubileu Vicentí, obert avui per l’Arquebisbe a la Catedral de València.

Aquestes pasqües el sector juvenil de la parròquia no ha parat! D’un costat tenim els xiquets i xiquetes del Moviment Juvenil que, amb els seus monitors i monitores han passat tres dies a Navalón per fer activitats i seguir creixent en la seua fe d’una manera especial i diferent.


Els joves de confirmació també han tingut la sort de viure grans experiències acompanyats dels seus catequistes a Burgos, on han estat coneixent de primera ma diferents monestirs i endinsant-se un poc més en el sentit de la vida monàstica a través de visites i testimonis.

 


Acabàrem, doncs, ahir la setmana amb la Comunió Pasqual d’Impedits i avui la comencem amb la Celebració litúrgia de la festa de Sant Vicent Ferrer. 


Després del parèntesi festiu de Setmana Santa i Pasqua es reemprenem totes les activitats parroquials així com les distintes catequesis en els seus dies: dilluns a les 18h, la catequesi d’infants; dijous, la formació d’adults a les 20h. a l’Abadia i dissabtes al Patronat, el Moviment Juvenil.

El proper dimarts, dia 10, a les 20.15h. tindrà lloc la reunió preparatòria per als pares i padrins dels xiquets i xiquetes a batejar-se el diumenge 15.

Els propers divendres i dissabte a les 20 i 20.30h, respectivament, tindrem el Vè Concurs Nacional d’Interpretació per a Joves Organistes Ioannes Baptista Cabanilles que organitza l’Ajuntament.

A més, com ja va sent costum d’uns anys ençà, el proper diumenge 15 hi haurà un camp de treball a Navalón. Per a tots aquells interessats s’eixirà a les 8.30 des del Patronat i tant sols cal portar l’esmorzar i moltes ganes de seguir construint el regne de Déu en aquest lloc tan nostre. Haureu d’apuntar-vos mitjançant el següent formulari i podeu portar acompanyants, si voleu.


Que passeu totes i tots un bon Dilluns de Sant Vicent i que aquest Any Jubilar ens ajude a descobrir o redescobrir l’autèntic sant Vicent: teòleg, predicador, escriptor, intel·lectual, estadista... el sant, amb qui seguim el camí cap a Déu.