dimarts, 13 de juny de 2017

PREPAREM EL CORPUS CHRISTI!


Aquesta darrera setmana hem celebrat la festa de la Santíssima Trinitat, l’amor del Pare que es troba en l’origen de cada vida, l’amor del Fill que mor en la creu, ressuscita i ens salva i l’amor de l’Esperit Sant que renova l’home i el món. A més a més, seguint les indicacions del Papa Francesc, hem viscut 24 hores d’adoració al Santíssim.


Aquest mateix dilluns 12 de juny té lloc la festivitat de Sant Onofre, a les 19h es celebrarà Missa Major i en acabar, començarà la processó del retorn del Sant fins la seua ermita.El pròxim dijous celebrem el Corpus Christi, un dia per adorar d’una forma més alegre la Passió i Mort de Jesús. Com venim fent des de ja fa anys a la nostra Diòcesi, el diumenge celebrarem aquesta festa del Cos i la Sang del Senyor. Cal preparar-nos durant la setmana per viure aquesta festivitat d’una forma més intensa i sincera, oferint-li al Senyor tot el que tenim i disposant-nos per a que ens visite als nostres cors i pels nostres carrers.Els actes solemnes de la festivitat del Corpus Christi començaran a les 12h amb la Missa Major en gregorià, que donarà pas a l’Exposició Major amb la Custòdia processional. A les 18:30h donaran inici les Vespres Solemnes, en aquest dia gran de la Caritat, cal que ens unim en la pregària a tota l’Església Universal. En acabar les Vespres tindrà lloc la processó per l’itinerari habitual. Cal que procurem engalanar els balcons i carrers com cal, no caiguem en la passivitat o comoditat, és Jesús mateix qui ix a buscar-nos pels nostres carrers. Esperem-lo, anem-lo a trobar!

Els pares dels xiquets i xiquetes que aquest any han rebut la Primera Comunió tenen la gran tasca de portar les andes del Santíssim Sagrament. El proper dimecres 14 de juny a les 20:15h serà la reunió per tal de fer els grups i informar dels torns.

Aquesta setmana es donarà per finalitzat el Curs de Càritas Interparroquial, per això es convoca a tots els voluntaris a celebrar-ho el dijous 15 de juny amb una oració a les 20:30h a la Capella de la Troballa i amb un sopar d’entrepà al acabar.


Tot i que les activitats al Patro del Moviment Juvenil Sant Jaume han acabat, cal que tant pares com xiquets i joves estiguen atents a noves informacions que puguen haver. Cal recordar que els campaments d’estiu a Navalón ja estan en marxa i a aquest cartell podeu veure tota la informació.
Feliç setmana!