dimarts, 6 de juny de 2017

“LLAVORS SE’LS VAN APARÈIXER UNES LLENGÜES COM DE FOC, QUE ES DISTRIBUÏEN I ES POSAVEN SOBRE CADA UN D’ELLS” (Ac 2, 3)

Amb la recent festa de Pentecosta, la Pasqua arriba a la seua plenitud, celebrant el fruit vertader de la Pasqua: l’arribada de l’Esperit Sant que cinquanta dies després de ressuscitat Jesucrist, va davallar del cel per posar-se en forma de llengua de foc sobre cadascun dels Apòstols i infondre’ls els seus set dons.

Però Pentecosta és una festa plena que va més enllà. Amb la resurrecció del Senyor, a la qual ens incorporem mitjançant el baptisme, comença en nosaltres una vida nova. Una vida que s’ha de manifestar en les nostres vides, obres, paraules i pensaments. Una vida marcada per la fe, que s’aconsegueix mitjançant l’Esperit Sant. Tant de bo siguem capaços de donar nosaltres els fruits que l’Esperit Sant planta en cadascun dels nostres cors.  Que siga aquest Esperit el qui renove en nosaltres la fe i el prodigi que obrà en els Apòstols als inicis de la predicació de l’Evangeli, fent de la nostra una parròquia que siga sal i llum en mig del món.

Amb aquesta força renovada, agafa la teua agenda i anota algunes cites importants per a aquesta setmana:
  • 24 hores de vigília. Seguint les indicacions del Papa, celebrarem en la festa de la Trinitat, les 24 hores per al Senyor, una adoració contínua al llarg d’un dia. El divendres, 9 de juny a les 22h i en la Capella de la Troballa, iniciarem l’adoració del Santíssim, tot perllongant-la fins el dia següent. És per això, que a les 9h del dissabte 10 de juny hi haurà Laudes, i per tant no celebrarem Missa de 9 en Sant Jaume. Per acabar, a les 18h hi haurà Vespres i reserva del Santíssim, donant per conclosa aquesta jornada. Des d’ací vos animem a no deixar passar l’oportunitat per a estar junt amb el Senyor en unió i fraternitat amb totes les parròquies del poble.

  • Preparació per al Baptisme. El dimarts 6 de juny, a les 20:15h i a l’Abadia, reunió preparatòria per als pares i padrins dels xiquets que rebran el bateig el proper diumenge 11.

  • Inscripció i matrícula per a Primer de Catequesi d’Infància. El proper dimecres 7 de juny, a les 20:15h i a la Basílica, hi haurà la inscripció per als xiquets i xiquetes que el proper curs iniciaran el camí cap a la seua Primera Comunió. És convenient que per a inscriure’s vagen directament els pares.

  • Inscripció i matrícula per a la Confirmació. De la mateixa manera, dimecres 7 de juny, de 20 a 21 i a l’Aula Magna del Patronat seran les inscripcions per a joves que comencen el proper curs o continuen amb a catequesi de Confirmació.

  • Viatge a Caravaca de la Cruz. El dimecres dia 7 de juny, també tindrà lloc el viatge-peregrinació a Caravaca de la Cruz en el seu any jubilar, organitzant per vida Creixent. L’eixida serà des del carrer dels Arbres a les 7:30h. Ja a Caravaca: Missa, visita al Santuari i a la població. Dinar i visita a una bodega a Jumilla.

  • Celebració del Cor de Jesús, per part de la Cooperativa. El proper dissabte 10 de juny, en Missa Vespertina, la Cooperativa i la Caixa Rural celebraran la festa del Cor de Jesús.


A més a més, recordar que el proper dijous 8 de juny es celebra la festa de Jesús, gran i etern sacerdot. Una bona ocasió per pregar per tots els sacerdots i els consagrats, perquè puguen continuar la seua llavor apostòlica arreu de les parròquies.


Com bé vos anunciàvem en l’anterior actualització del blog parroquial, aquest passat dissabte es va donar punt i final a totes les activitats dels grups depenents de la parròquia, a la Missa de fi de Curs de les 19:30h. Ara sols queda animar-vos a que apunteu als més menuts al Campament d’Estiu a Navalón! Per a tota la informació premeu ací.

També, des d’ací volem felicitar a tots i cadascun dels 51 joves i adults que diumenge a les 19h van rebre el sagrament de la Confirmació en una emotiva celebració de Pentecostés. El futur és seu, com també és seua la sempre màgica i gratificant acció apostòlica. Que l’Esperit Sant els guie per sempre en la fe.
Que paseu una molt bona setmana!

Cap comentari: