dilluns, 15 de maig del 2017

JO SÓC EL CAMÍ, LA VERITAT I LA VIDA

Molt a sovint, i sobretot en els temps que corren, ens queixem que no tenim seguretats i és com si no tinguérem una orientació en el camí. A més ens conformem en “anar tirant” en la vida i també, ens costa creure en la resta. Doncs en aquest 5é Diumenge de Pasqua Jesús ens diu que Ell és el camí, la veritat i la vida. Paraules que ens deurien fer reflexionar quan diem que estem desorientats i no sabem on està la veritat. Com a Cristians proclamem que Crist és la vida vertadera, és el camí que hem de seguir.

Aquest cap de setmana, han començat les comunions amb un grup de 35 xiquetes i xiquets que han participat per primera vegada del Sagrament de l’Eucaristia. El proper cap de setmana, hi haurà comunions tant dissabte com diumenge i és per això que dimarts 16 de maig a les 20:15h hi haurà reunió de pares i mares dels combregants, dimecres 17 a les 20:15h seran les confessions per als pares i xiquets i els assajos es faran el divendres 19 a les 18h. per als qui comulguen dissabte i dissabte 20 a les 10h. per als qui ho faran diumenge. Acompanyem-los tots en la nostra pregària ja que van a donar un pas important en la seua vida com a cristians!


Diumenge també hem celebrat la festa de la Mare de Déu dels Desemparats. Maria sabem que és mare de tots, però especialment d’aquells més desafavorits. Demanem-li també amb la nostra pregària a la Mare que els empare als seus braços.

Dimecres 17 de maig, es celebra la festivitat de sant Pasqual Bailón, patró de l’Adoració Nocturna. Per tal de commemorar aquesta data, s’exposarà al Santíssim durant el rosari i la pràctica mariana del mes de maig. La missa vespertina serà oferida en acció de gràcies tant per l’Adoració Nocturna com per a tots els adoradors. Dissabte 20, en acabar la Celebració de les 19.30h, hi haurà exposició del Santíssim i Vigília d’Adoració.

El pròxim dijous a les 19:30h el germà Emili Turú, Superior General dels Maristes, oferirà una xerrada-conferència al teatre municipal sobre “Els Maristes en el món” en aquest any d’aniversaris i celebracions per als Maristes.

No oblidem allò que va dir Jesús: “Jo sóc el camí, la veritat i la vida”, de segur que seguint eixes pautes, creixem i anem situar-nos poc a poc més a prop d’Ell i per Ell!