dimarts, 23 de maig del 2017

ESTIMEU-VOS ELS UNS ALS ALTRES, AIXÍ COM JO VOS HE ESTIMAT

Dels coneguts com “10 Manaments” hi ha un que es queda al marge. Però no per quedar-se fora és menys important, més bé tot el contrari. És l’únic que ens va deixar Jesús i pel qual tots els altres prenen sentit: “Vos done un manament nou: que vos estimeu els uns als altres tal com jo vos he estimat. Així, doncs, estimeu-vos els uns als altres. Tothom coneixerà que sou deixebles meus per l’amor que vos tindreu entre vosaltres” (Jn 13, 34-35).

Són aquestes paraules les que ens han arribat com el seu testament més important. És des d’aquesta estima cap als demés d’on naix el ser cristià, de la fe en un Déu que apareix en l’amor més profund en cadascun de nosaltres i que s’ha fet present primer en l’immens amor de Jesús. En vespres de Pentecostés, Jesús digué: “El qui m’estima és el qui té els meus manaments  i els guarda; i al qui m’estima, el meu Pare l’estimarà i jo també l’estimaré i em manifestaré a ell” (Jn 14, 21).

Per tant, amb aquest amor, les nostres obres i vides han de ser exemple i donar testimoni de Crist ressuscitat. Estimar sense reserves és per això seguir-lo a Ell amb totes les seues conseqüències. No deixem passar l’ocasió d’estimar a cada pas, de seguir-lo incondicionalment, de ser llum en la foscor del món.

Però aquesta estima i el seguir-lo incondicionalment és molt més fàcil i gratificant si ho fem en comunitat, si ho fem com a Parròquia. Per això, agafa la teua agenda i anota algunes dates importants d’aquesta setmana:
  • Avui mateix, dimarts 23 de maig, a les 20:15h i a la Basílica hi haurà reunió per als pares i mares dels xiquets i xiquetes que el proper cap de setmana del 27 i 28 de maig rebran la seua Primera Comunió. De la mateixa manera, el dimecres a la mateixa hora hi haurà les confessions per a xiquets i pares. Els assajos de la cerimònia seran divendres de vesprada i dissabte de matí respectivament (segons combreguen dissabte o diumenge).
  • El proper dimecres 24 de maig es celebra la festivitat de Maria Auxiliadora, titular de la parròquia del mateix nom. Enhorabona i felicitats a la Parròquia de Maria Auxiliadora, el seu camí és el de tota la comunitat cristiana d’Algemesí. Però el mateix dia també celebrem Santa Rita (Patrona de l’Associació d’Ames de Casa), pel que a les 13h hi haurà a la Basílica la celebració de la Santa Missa.

Durant aquestes darreres setmanes hem acudit a les celebracions de la Primera Comunió per a una nombrosa xicalla de la nostra Parròquia, i encara els vinents dissabte 27 i diumenge 28 hi haurà xiquets que s’acostaran a la Taula del Senyor per primera vegada a participar del seu cos. Vos convidem fortament a estar al seu costat en un dia tan important, recordem que és una bonica manera d’acompanyar-los en el seu camí de la fe i acollir-los en el sí de la nostra comunitat parroquial.



Per últim, també vos recordem que el proper dissabte 3 de juny, vespra de Pentecostés (i, per tant, de les Confirmacions), a les 19:30h tindrem la Celebració de Fi de Curs de totes les activitats de la Parròquia. En acabar hi haurà “sopar de sobaquet” a la Porta de l’Aire. Podeu comprar els tiquets per 3€ cadascun a l’oficina parroquial de l’Abadia fins el dijous 1 de juny. T’esperem, que no t’ho conten!!