dimarts, 2 de maig del 2017

Reconeixem la presència de Jesús en la nostra vida?


En aquest tercer diumenge de Pasqua l’Evangeli ens recorda el passatge d’Emaús, l’aparició de Jesús ressuscitat als seus deixebles. Mentre Jesús caminava junt a ells, els deixebles entristis i decebuts, no el reconegueren. No obstant això, en veure’l partir el Pa se n’adonaren que vertaderament havia ressuscitat, aleshores Jesús desaparegué perquè ja no era necessària la seua presència, sempre el trobarien en partir el Pa. Moltes vegades ens passa com als deixebles i no som capaços de reconèixer la presència de Jesús en la nostra vida, però no hem d’oblidar que podem, trobar-lo a l’Eucaristia.
El passat diumenge commemoràrem la festa de l’Aniversari de la Coronació de la Mare de Déu de la Salut on es traslladà en processó la Imatge de la Verge a la parròquia de la Mare de Déu del Pilar.

El dilluns es celebrà la festa de Sant Josep Obrer en una solemne Eucaristia on demanàrem al Sant que fora llum i testimoni per als feligresos de la parròquia.
Aquesta setmana, tindrà lloc el dijous 4 a les 18h l’Adoració Eucarística a la Capella de la casa de la Sra. Pepa. Està oberta a totes les persones interessades, encara que especialment dirigida a catequistes d’Infància.

Cal recordar als pares dels xiquets i xiquetes de 3r de Catequesi, que aquest any prenen la Primera Comunió, que el dimecres 3 a les 20:15h es realitzarà una reunió informativa a la Basílica.
Els xiquets i xiquetes de 2n cicle del MJSJ (4t i 5t de primària) gaudiran d’una eixida al Castell de Xàtiva el dissabte 13 de maig. La inscripció tindrà lloc aquest dissabte al patronat i tindrà un cost de 5€. Podeu preguntar qualsevol dubte als monitors el mateix dia de la inscripció o enviant un correu a coordipatro@gmail.com.
Vos deixem una foto del camp de treball a Navalón, que tingué lloc ahir dilluns, on algunes famílies del Moviment Juvenil junt als monitors i monitores passaren  un dia de treball a Navalón per tal d’ arreglar el nostre campament.

Que passeu molt bona setmana!