dilluns, 9 de gener del 2017

EN EL BAPTISME DEL SENYOR

Amb el Baptisme del Senyor, celebrat diumenge, tanquem el cicle litúrgic del Nadal. Totes les festes nadalenques que hem celebrat són la manifestació del Fill de Déu: el seu Naixement el 25 de desembre, la manifestació a tots els pobles el 6 de gener i el diumenge, el Baptisme del Senyor. El baptisme és un moment determinant perquè marca l’inici de la vida pública de Jesús i la seua activitat, ple de l’Esperit Sant i confirmat per la veu del Pare, qui declara que és el seu fill. Pel baptisme, nosaltres també iniciem una vida nova com a membres de Crist. D’aquesta unió a Crist, el Pare es complau en nosaltres sentint que som fills benvolguts i de la seua benevolència. Ell ens estima i nosaltres també hem d’estimar-lo a Ell i estimar-nos els uns als altres, fent un acte d’amor recíproc. Tal com va dir Sant Joan, “Mireu quin amor ens ha tingut el Pare que ens ha fet fills. Això és viure el nostre baptisme!

Aprofitant aquesta celebració del Baptisme del Senyor, els xiquets de 3r de catequesi han renovat les promeses del baptisme, aproximant-se així cap al moment en el que rebran la Primera Comunió. A més, en aquest Celebració fou batejada una xiqueta. 

En quant a l’activitat ordinària dels grups de la parròquia, es reprenen les activitats una vegada passades les festivitats nadalenques.

Continuem amb la campanya del Menjador de Lima. Tots aquells qui no heu fet la vostra aportació, podeu aprofitar per contribuir en la causa ja que un poc més d’ajuda mai està de més. Volem donar les gràcies a tots aquells qui heu fet alguna aportació per xicoteta que siga, col·laborant en el projecte i animar als qui encara no ho heu fet encara. 


Hui dilluns, comença la Novena a Sant Antoni Abat de vesprada a les 19h amb l’exercici i posterior Celebració a les 19.30h.

El col·legi Maristes d’Algemesí, celebra el seu centenari aquesta setmana i ho fa amb diversos actes. Ha estat un referent en la formació educativa del nostre poble. La Parròquia acollirà l’Eucaristia d’apertura en una Celebració presidida per D. Arturo Ros (Bisbe Auxiliar de València) el 13 de gener a les 19.30h i la Celebració de cloenda el dimarts 6 de juny a les 9h. Animem a la comunitat marista en la tasca de formar a xiquets i joves del nostre poble i els manifestem la nostra sincera enhorabona per la tasca feta durant aquests 100 anys.

Per últim, informar-vos que el diumenge 15 de gener a les 20h a la Parròquia, tindrà lloc una oració de Taizé aprofitant les celebracions per la Unitat dels cristians. Vos esperem a tots per tindre un moment de pregària junt a la resta de la comunitat tot pregant per que les nostres diferències no siguen barreres mai més sinó ponts per formar vincles d’unió i enriquir-nos els uns dels altres com a membres d’un sol cos.



Disposem-nos a viure el primer període de l’any del Temps Ordinari que começa aquesta setmana!