dilluns, 16 de gener del 2017

JESÚS, LLUM VERTADERA



Entrem en la segona setmana del Temps Ordinari rememorant la profecia d’Isaïes complida en Jesucrist: “Jo et constituïsc llum de les nacions per a què tots els pobles puguen veure la meua salvació”. Jesús es converteix en llum que ens il·lumina el camí cap a la glòria de Déu i la salvació. Deixem-nos il·luminar per Crist obrint-nos a Ell per mig de la seua Paraula, escoltant-la i llegint-la cada dia.


Ahir diumenge celebràrem una oració a l’estil de Taizé per pregar pels fruits de l’Octavari de pregària per la unitat dels cristians. Tot allò que ens uneix, l’amor al Pare, és molt més fort que qualsevol diferència que ens separa. El proper dimecres dia 18 iniciarem l’Octavari que ens conduirà fins el 25, festa de la Conversió de St. Pau. Cada dia abans de la Missa vespertina tindran lloc les Vespres per la unitat dels Cristians. 



Hem escoltat aquest cap de setmana, a la Paraula del Senyor que hem de ser llum, Crist és llum de les nacions, també nosaltres podem ser llum per als altres, en especial per als més desafavorits, finalitzem hui dilluns la Campanya del Menjador de Lima, si alguna persona encara està interessada pot posar-se en contacte amb l’oficina parroquial per consultar si hi ha possibilitat.


El proper dimarts dia 17 celebrem la festa de Sant Antoni Abat, cada dia abans de la missa vespertina celebrem el novenari. La benedicció dels animalets a la Plaça Major tindrà lloc el proper diumenge 22 de gener a les 13h.


També, pel que fa a aquesta setmana celebrarem el divendres 20 la festa a Sant Sebastià màrtir, dia en que commemorem que al segle XVI Bernat Guinovart arribà al poble amb els documents que concedien la independència com a ciutat. Des del moment en què es va concedir aquest títol, Algemesí ha celebrat aquest dia com “la festa de la Vila”. Des del matí les campanes anunciaran aquesta festa. Aquest dia, la Missa vespertina serà a les 18h




El darrer cap de setmana de gener, com cada any la Parròquia ofereix el Curset Prematrimonial de manera intensiva. Aquelles persones que puguen estar interessades poden passar a inscriure’s per l’oficina parroquial.




Passeu bona setmana!