dijous, 16 de juny del 2016

A les portes de l'estiu

Celebrada ja la festa de Sant Onofre, encetem els dies de l’estiu, arriben els darrers dies d’escola per als xiquets, estan a la vista totes les activitats de l’estiu, i canviem la marxa.


A partir del passat dilluns iniciàrem l’horari de misses del període d’estiu, les misses del matí continuen a la mateixa hora, i pel que fa a les celebracions de la vesprada, l’exercici litúrgic comença a les 19.30 i l’eucaristia a les 20h, aquest també serà l’horari del cap de setmana (diumenges inclosos).

El proper cap de setmana, els dies 17, 18 i 19 de juny tindrà lloc al Patronat el segon i últim curset prematrimonial d’aquest curs parroquial. Preguem per a què els i les joves que donaran un pas en les seues vides personals per a unir-se en matrimoni, que els seus dies siguen un aprenentatge mutu i respecten i valoren el sentit de la persona.


Els joves monitors i monitores es troben treballant amb moltíssima il·lusió amb els campaments d’estiu. Els xiquets i xiquetes interessats ja podeu inscriure-vos a la Pàgina Web de la Parròquia. Cal recordar que els propers 22 i 24 de juny pròxims seran els dies en que s’entregaran les autoritzacions i s’escollirà la samarreta per al campament. Il·lusionem als xiquets i joves a viure un estiu diferent, un estiu en comunitat, un estiu a Navalón.




Aquest cap de setmana hem acomiadat el nostre benvolgut Javier Camañes que ha estat durant el seu període vacacional compartint cada dia l’eucaristia i els quefers diaris de la parròquia. Que la Mare de Déu de la Salut l’acompanye i el guarde en el seu ministeri a la Nunciatura Apostòlica de Guinea – Conakry.  Preguem per ell i pel seu ministeri.



Amb aquesta informació ens acomiadem de vosaltres. A partir d’aquesta setmana les notícies parroquials arribaran de forma mensual, o en cas extraordinari també rebreu notícies. Esperem que comenceu un bon estiu, i recordeu, cada setmana ens trobem entorn de la taula de l’Altar com a comunitat cristiana que som.