dilluns, 7 de desembre del 2015

GUITARRETES, CAMÍ CAP A LA FESTA DE LA PURÍSSIMA

La novena de Guitarretes ens prepara i porta a la solemnitat de la Immaculada. I és que, quasi sense adonar-nos-en estem en els últims dies del novenari que ens acompanya de la mà de Maria fins a aquesta festivitat celebrada enmig de l’Advent. Festivitat en la què amb goig recordem aquella Verge Immaculada que ens donà l’Anyell de Déu. Per tal de celebrar-ho, a partir de dimecres 9 es dedicarà una Novena a la Immaculada, serà cada dia mitja hora abans de la missa vespertina.

A més, aquest 8 de desembre tenim un altre esdeveniment ben important, l’Any Sant de la Misericòrdia. En aquest dia a Roma es realitzarà l’obertura de la Porta Santa per part del Papa. A la nostra diòcesi i a nivell parroquial, encetarem l’any el diumenge 13 de desembre sent la nostra Basílica, Temple Jubilar.
Pel que fa als actes i esdeveniments, després dels dies de festa continuem amb la marxa habitual. Concretament dimecres 9 a les 20.15h tindrà lloc la reunió de preparació per al Baptisme per als pares i padrins d’aquells xiquets i xiquetes que seran batejats el diumenge 13 de desembre.

Divendres 11 es realitzarà una nova sessió formativa del KIT CAT. Tots els joves siga quina siga la seua parròquia o grup al que pertanyen, estan fortament convidats a assistir a aquesta sessió formativa. Constarà com és habitual, d’un sopar i una posterior reunió formativa que tindrà lloc a les 21.30h al Patronat.

Aquest cap de setmana es realitzarà una Vigília d’Adoració Nocturna i exposició del Santíssim per la pau del món. Serà el dissabte 12 en acabar la missa vespertina de 19.30h.
Pel que respecta al Moviment Juvenil, el proper cap de setmana es realitzaran les activitats en l’horari habitual a excepció dels joves de 4t cicle que estaran de convivència a Albaida. Desitgem que passen un cap de setmana ple de boniques vivències que els facen créixer en la fe.

El passat dissabte tingué lloc, l’activitat especial de guitarretes en la qual ho passàrem d’allò més bé realitzant activitats, sopant i dormint junts per posteriorment unir-nos a tota la parròquia en la missa de guitarretes de diumenge a la matinada. 

Aprofitàrem la vetllada per a fer junt als joves de 4t cicle, un taller benèfic de canelobres nadalencs en què tot allò recaptat va a benefici del menjador de Lima. La parròquia es volcà amb aquesta iniciativa i arribaren a esgotar les existències, és per això que els joves volen agrair la vostra abrumadora col·laboració, i anunciar que demà dimarts, dia de la Puríssima, en acabar de missa de guitarretes de nou muntaran una tendeta per a que tots aquells que es quedaren sense ciri puguen comprar-ne un i emportar-se el Nadal a casa, ajudant a la vegada als xiquets de Lima.

Per últim, recordar-vos que estem en la recta final de l’Acollida de Joves de Taizé i vos animem a tots aquells qui encara ho esteu pensant, que acolliu a un jove a les vostres cases durant els dies del 28 de desembre a 1 de gener. 2m2 = un jove a casa! De moment, ja som 84 les famílies que ens hem animat a acollir amb el ferm objectiu de poder arribar a ser-ne 100. En aquest any de la misericòrdia podem encetar l’acció de les obres que professa i “acollir al foraster”, animeu-se!


Esperem que viviu amb intensitat la recta final de l’Advent i vos animem a preparar amb intensitat la vinguda del Senyor!