dilluns, 5 d’octubre del 2015

Inici de curs dels grups i activitats parroquials.

Després de la pausa de l’estiu i les festes de la Mare de Déu de la Salut, cal posar-se de nou en marxa! A partir de la setmana pròxima, els diferents grups parroquials reprenen la marxa habitual i inicien el curs amb les seues respectives activitats. Aquesta apertura del curs, la celebrarem tots junts el dia 24 d’octubre en una Celebració que es realitzarà a les 19:30h i en la que tots estem convidats a participar.

Pel que respecta a la catequesi d'infants, iniciarà les activitats dilluns 19 a les 18 h a la Parròquia. En el cas dels xiquets i xiquetes de 1r de Primària, començaran el dia 26 a les 18 h, també a la Parròquia. Tots aquells qui encara no hagen formalitzat la matrícula, ho poden fer el dilluns 5 a les 18 h a la Basílica (tots els cursos). En breus us informarem de la data de reunions de pares i mares dels diferents cursos.

L’Institut de Ciències Religioses (IDCR) començarà les sessions formatives, el dimarts 6 d'octubre de 19 a 20.30 h. al Patronat. Aquest curs, durà com a tema principal LA LITÚRGIA i la HISTÒRIA DE L'ESGLÉSIA impartides per D. Jesús Corbí i la Sra. Mercedes Vilà. La matrícula té un cost de 100€ que es podran fraccionar en dos moments (inici de curs i any nou, octubre i gener). El proper dimarts dia 6 d'octubre de 19h a 20'30h al Patronat es podrà fer la inscripció.

En quant a la catequesi de confirmació, s’iniciarà el curs el dimecres 14 a les 20.15 h al Patronat. Tots aquells que tinguen pendent la inscripció o el pagament de la matrícula, ho podran formalitzar el dimecres 7 de 19.30 a 21 h en la Casa Abadia.

El Moviment Juvenil Sant Jaume, realitzarà la primera activitat el dissabte 17 d'octubre de 16h a 18h, farem una activitat de benvinguda per retrobar-nos tots i anar coneixent a aquells qui vindran per primera vegada. L’inici oficial del curs serà el dissabte 24 d'octubre, serà com sempre a les 16h al Patronat, l’activitat finalitzarà en acabar la celebració d’inici de curs que serà a les 19:30h. Pel que fa a les inscripcions, es farà a través d’un formulari online per a aquells qui ja hagen vingut en anys anteriors. Podeu accedir al formulari fent clic ACÍ.
Posteriorment, s’hauran de fer efectius els 35€ de la matrícula el divendres 16 d'octubre, entre les 19h i les 21h a l’Aula Magna del Patronat. Aquells qui vagen a inscriure’s per primera vegada, hauran de vindre presencialment el dia 16 o el 17 a les 16h.


De segur que sorgeixen moltes més activitats, és per això que us mantindrem ben informats!

Recordar que, en passar la festivitat del Pilar, el horari de celebracions tornarà a ser l’habitual: Diumenges i festius: 9 h, 12 h i 19 h; Dissabtes: 9 h, 18 h i 19:30 h; De dilluns a divendres: 9 h, 19:30 h.

Esperem veure-vos a tots en la Celebració del 24 d’octubre a les 19.30h. Informar-vos també que, el diumenge 25 d’octubre a les 20h té previst realitzar-se una Celebració de Taizé a les 20h en  la Parròquia, preparant-nos també per al pròxim encontre europeu de joves que tindrà lloc ací a València, on obrirem les portes de les nostres cases i també dels nostres cors!



Desitgem que tingueu un bon inici de curs i una bona festivitat del Pilar.