dilluns, 19 d’octubre de 2015

ENCETEM EL CURS!!

Benvolguts lectors!!

De nou amb vosaltres en aquesta setmana en què tot va prenent forma, en la qual s’han posat en marxa algunes de les activitats pastorals i les que no, d’ací a molt poc ho faran, ENCETEM EL CURS!


Aquest cap de setmana hem celebrat la festa del DOMUND, el diumenge mundial de la propagació de la fe. Aquest dia ens fa prendre consciència que tots en l’Església som missioners. L’anunci de l’Evangeli ha d’arribar a tots els llocs del món i nosaltres devem col·laborar. Malauradament, a Europa hi ha esglésies més riques materialment que altres, per això se’ns demana que participem d’aquesta missió, amb les nostres aportacions econòmiques i ajudant a propagar la fe a tots aquells que no han sentit encara el missatge esperançador que Crist envia al seu poble.Els propers dies podrem participar de les següents activitats...El dimarts 20 d’octubre a les 20.30h, a la Basílica tindrem l’oració de Vespres i Exposició del Santíssim per als membres dels grups de l’Itinerari Diocesà d’Evangelització de tota la Vicaria. Fem l’esforç de participar d’aquest moment de pregària amb els nostres germans dels distints pobles de la demarcació de la Ribera. Serà un bon moment per pregar per aquest nou curs que anem a encetar i recordar els tres pilars que marcaran el present curs a tota la Diòcesi: L’Any Sant de la Misericòrdia, l’Any del Sant Calze i l’Encontre Europeu de Joves de Taizé a València.Durant tota la setmana estan desenvolupant-se actes de la campanya de Pobresa Zero, podem seguir la programació als distints cartells que hi ha escampats pel poble i a la Porta de l’Aire. Cal recordar la conferència que es donarà al Patronat el dijous a les 20 h. sobre “Immigrants i refugiats, què podem fer?” i la Concentració a la Plaça de divendres a les 19.30 des del Parc Salvador Castell, que conclourà amb una oració a la Basílica. Mou-te per la pobresa!

       Pel que fa a l’àrea de catequesi, hui dilluns a les 18h. a la Basílica serà l’inici de curs per als xiquets de 3r curs. A les 18.30h per als xiquets de 2n curs. Els xiquets de primer curs començaran la catequesi el proper dilluns 26 a les 18h. a la Basílica.
Els joves de Catequesi de Confirmació ja començaren les seues sessions el passat dimecres, si algun jove encara no s’ha inscrit és l’hora, no ho deixeu passar!
El grup de Catequesi d’adults reprèn les formacions d’aquest nou curs, el proper dijous dia 29 d’octubre a les 20.15h tindrà lloc la primera de les sessions, enguany tractaran el Credo i els últims escrits pontificis.Preparant-nos per al proper Encontre Europeu de joves de Taizé a València. A la nostra parròquia ens posem mans a l’obra. El proper dijous 22, a les 19h en l’Abadia tindrà lloc una reunió per a les persones que desitgen col·laborar en l’organització de l’Encontre. Aquesta reunió està oberta per a tots aquells que tinguen gust de participar, aportant allò que bonament puguen. No és moment de pensar en l’acollida, això vindrà més endavant. Tot allò que puguem aportar per organitzar-nos adequadament serà de gran ajuda. T’esperem!
Amb motiu d’aquest encontre i amb la intenció de motivar-nos, cada mes a la nostra parròquia celebrarem una oració a l’estil de Taizé. La primera serà el proper diumenge 25 a les 19.30h.Com podem observar, comença el curs, i comença ben carregat d’activitats, som una parròquia viva, som una parròquia en moviment, no hem de quedar-nos quiets, aportem la nostra col·laboració per ser una comunitat fraterna, unida i interessada pels més desvalguts!