dimarts, 13 d’octubre del 2015

Escalfant motors!

Passades les festes a la Verge del Pilar, la parròquia i tots els seus grups ja van posant-se en marxa i escalfant els motors per preparar-se per aquest nou curs que ja comença.

Els primers grups en posar-se en marxa són els de catequesi, en primer lloc avui mateix començarà el curs de Litúrgia de l’Institut Diocesà de Ciències Religioses. Com de costum serà a les 20.15 h al Patronat i allí també podreu inscriure-vos aquells qui no ho hageu fet encara.
 

D’altra banda, demà dimecres 14, també es donarà inici al curs de catequesi de confirmació, els i les joves que durant tres anys es preparen per rebre aquest sagrament tant important hauran de seguir amb aquesta preparació tant enriquidora. Es retrobaran amb els seus catequistes al patronat també a les 20.15 h.

A més a més, el Moviment Juvenil també es posa en marxa, i després de reunir-se per organitzar-ho tot, i motivats per les paraules del Papa Francesc que ens convida a “fer lio”, els monitors i monitores vos esperaran aquest dissabte al patro per fer una activitat de benvinguda, que començarà a les 16 i finalitzarà a les 18 h. El dia anterior, però, seran també les inscripcions per apuntar-se a les activitats dels dissabtes, i tindran lloc de 19 a 21 h. a l’Aula Magna. Tots aquells qui ja han assistit alguna vegada al patronat caldrà que emplenen el següent formulari i matricular-se allí. Per contra, si és la primera vegada que assisteixen al patronat poden emplenar totes les dades a la inscripció mateixa.


El dilluns següent, dia 19, també començarà la catequesi d’infants, on els més menuts es preparen per rebre la seua Primera Comunió. La primera sessió tindrà lloc a les 18h. a la Basílica per retrobar-se amb les catequistes i fer els grups.

Encara que aquesta setmana ja comencen a haver algunes activitats, no serà fins el dissabte següent, a les 19.30, que celebrarem conjuntament l’inici del curs parroquial amb una celebració comunitària a la que estem totes i tots convidats! Encetant així un nou curs sota el lema “Misericordiosos com el Pare” fent referència a l’Any de la Misericòrdia.

Per acabar, tal i com ja s’ha anat anunciant en algunes misses al llarg del curs, aquest any l’encontre europeu de joves que organitza la comunitat de Taizé com a part de la peregrinació de confiança, tindrà lloc aquest cap d’any a València. Tenim la gran sort de ser una de les moltes parròquies que acolliran a joves que vindran de totes les parts del món, i és per això que caldrà començar a enllestir tots els preparatius. És per això que constituirem un Equip de Preparació Local per a l’encontre al que esteu totes i tots convidats, sigueu de l’edat que sigueu i formeu part del grup en què estigau. Quants més siguem millor, i la diversitat d’edats, personalitats i grups aportarà una gran riquesa a aquest equip. Així doncs, la constitució d’aquest grup tindrà lloc el dijous 22 en una reunió a les 19 h. a la Casa Abadia, on s’explicarà què és Taizé per a tots aquells qui no ho coneguen, en què consisteix l’encontre de cap d’any, i de quina forma podem ajudar.



Com heu vist les setmanes pròximes venen plenes d’esdeveniments, anem entre tots engegant els motors de la parròquia, ja es senten les ganes de començar... Que tingueu tots i totes una bona setmana!