dimarts, 12 de maig del 2015

Ja s’acosta la Festa de Pentecosta

El mes de maig, el mes de Maria, continua, i amb ell, les diferents activitats I celebracions parroquials que ens van acostant cap al fi de curs, cap a la celebració de la Pentecosta.
Aquesta és la festa per excel·lència de l’Església, diríem com el seu aniversari, una festa per agrair els dons i els diversos carismes en la Comunitat cristiana. Preparem-nos per celebrar-la amb il·lusió i forces renovades.

Aquesta setmana s’ha celebrat, junt a tota la Diòcesi, la festa de la Mare de Déu dels Desemparats, juntament amb el segon i tercer torn de Primeres Comunions a la nostra parròquia. Cal recordar a familiars i amics que acompanyar els combregants i pares en la celebració ha de servir perquè es puga experimentar millor i amb major intensitat el sagrament més important en la vida cristiana. Per tant, cal evitar converses i sorolls innecessaris, que entrebanquen el recolliment i respecte amb que s’ha de viure l’Eucaristia.


I aquesta setmana pròxima serà el torn de l’últim grup de xiquets i xiquetes que rebran la Primera Comunió aquest any. Per als seus pares, recordeu que la reunió informativa serà dimecres 13 a les 20.15h, a la Basílica, i que dijous a les 20.15h seran les confessions.

Així mateix, hi haurà reunió per als pares i padrins dels confirmands, el divendres 15 a les 20.15h a la Basílica. És molt important l’assistència per a la preparació de la celebració de la Confirmació.

També recordar que dissabte, a les 19.30h, se celebrarà la festa de Sant Pasqual Bailón, un sant valencià tan eucarístic i patró de l’Adoració Nocturna. Que aquesta celebració ens duga a una adoració i a una aproximació major al Senyor en la Sagrada Eucaristia.


Per últim, a dues setmanes del Dia de la Parròquia, vos recordem la importància en les diferents activitats que hi ha programades.
En primer lloc la Vigília d’Adoració, el divendres 22 a partir de les 22h, a la que podeu apuntar-vos cadascú al torn que més li agrade, a la sagristia de la parròquia. Convidem a que cada persona particular o grup s’apunte per fer una hora de pregària, durant la nit o durant el dia, per dedicar així 24 hores per al Senyor, com ha demanat el Papa Francesc.
Tot seguit, el dissabte 23 celebrarem el dia de la Parròquia, per al qual heu d’adquirir els tiquets del dinar, acudint a l’oficina o als responsables dels diferents grups.

Aquesta festa, preludi de la Pentecosta, acabarà amb la Missa d’acció de gràcies pel curs que hem viscut, a les 19h, amb el sorteig dels campaments d’estiu entre aquells qui hageu adquirit una o més participacions, acudint als monitors del Moviment Juvenil. Per a més informació sobre els tiquets preguntar a l’oficina o als monitors.


Gaudim de les setmanes que ara s’acosten, per acomiadar com cal aquest curs i caminar tots junts cap a la plenitud de la Pasqua, la festa de Pentecosta.