dilluns, 4 de maig del 2015

Mes de Maig, mes de Maria

De nou encetem una setmana marcada per l’inici de les Primeres Comunions i amb l’arribada del mes de maig. Fem repàs de tota l’actualitat parroquial.

Aquest diumenge hem celebrat el primer torn de Primeres Comunions, un total de 29 xiquets i xiquetes de la nostra Parròquia han rebut per primera vegada el cos de Crist, acompanyats dels seus familiars, amics, catequistes i monitors. Una celebració entranyable que ens fa sentir-nos corresponsables d’aquesta evangelització. Som la comunitat responsable de que eixa tasca de transmissió de la fe i de costums continue endavant. Esforcem-nos per saber transmetre el millor missatge i ser uns bons acompanyants d’aquests xiquets que s’inicien en la fe.


Pel que fa a aquesta propera setmana,  el dimecres a les 20.15h en la casa Abadia tindrà lloc la reunió preparatòria per al sagrament del Baptisme que es celebrarà el proper diumenge de vesprada.


També el dimecres a les 20.15h a la Basílica, hi haurà reunió per als pares i mares dels xiquets que rebran la Primera Comunió en el segon i tercer torn (dissabte 9 i diumenge 10). L’endemà dijous a les 20.15h es celebrarà el sagrament de la penitència per a aquestos xiquets i xiquetes i els seus pares.

Els assajos de la celebració tindran lloc el divendres 8, a les 18h per als xiquets i xiquetes del segon torn (dissabte) i dissabte 9, a les 10h per als xiquets i xiquetes del tercer torn (diumenge).




Com ja anunciàvem la darrera setmana, encetem el mes de maig, i amb ell els diversos actes marians que es porten a terme a la Basílica. Recordem que la Mare de Déu de la Salut es troba a l’Altar Major i que tots els dies a les 19h es resa l’exercici Marià.

El proper divendres 8 de maig la missa del matí serà, com cada 8 de cada mes, a la Capella de la Troballa.


A partir de demà en horari d’oficina ja es podran adquirir els tiquets per al dinar de fi de curs, la Festa de Pentecosta que tots els membres de la Comunitat Parroquial celebrarem el proper 23 de maig com a culminació de les distintes activitats pastorals i emmarcat dins de les celebracions de la Pentecosta.



Davant la dura situació en que es troba Nepal, Càritas ha reactivat el compte d’emergències per a tots aquells que vulguen col·laborar amb aquelles persones que es troben en aquesta fatídica situació. Les col·lectes de tot el poble del proper diumenge 10 de maig aniran destinades a Càritas Internacional per a ajudar al Nepal. Siguem generosos.


Bona setmana!