dilluns, 24 de març de 2014

Tercer diumenge de Quaresma

Reprenem de nou la informació parroquial. Benvinguts!


Com ja informàrem la setmana passada, aquesta darrera setmana ha estat ben carregada d’actes a la nostra Parròquia de St. Jaume, a continuació vos fem un breu sumari.


El passat divendres 21, a les 20h tingué lloc al Centre Polivalent Mare de Déu de la Salut, la predicació de la Missió Magnificat per part de l’Arquebisbe. Més d’un miler de persones, vinguts de tota la nostra Vicaria, es congregaren en aquest centre per tal de participar d’aquest acte que va estar acompanyat per la imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desemparats. 


Aquesta missió es duu a terme a tota la Diòcesi, i consisteix en quatre conferències o predicacions fetes a les distintes comunitats i que són impartides per un prevere d’una Parròquia distinta. Una d’aquestes quatre és impartida per l’Arquebisbe per a tota la Vicaria, que és la que nosaltres celebràrem el passat divendres.


El dissabte, en la Celebració de l’Eucaristia de xiquets i joves, els catecúmens de segon de Confirmació, reberen el signe de la Paraula. Dins del seu procés de coneixement de la fe, la Paraula de Déu és important per tal de poder entendre i edificar les seues creences amb bons pilars. Els seus catequistes són els encarregats de transmetre aquests coneixements i ajudar-los a aprofundir en la seua fe. Esperem que aquest símbol els ajude a viure millor i preparar-se per a la seua Confirmació.


Ahir diumenge, en acabar la Missa Vespertina, poguérem gaudir d’un nou concert del Cicle Quaresma – Pasqua  de Música a la Basílica. Aquest diumenge era el torn de l’Schola Cantorum, que amb salms i peces de Bach, Cabanilles, Pergolesi i Mozart d’entre altres, ens van fer gaudir d’una estona agradable a tots els participants.Pel que fa a la pròxima setmana... 
Recordem que a partir de hui dilluns, tindrem les predicacions de la Missió Magnificat al nostre poble. Avui dilluns a la Parròquia de St. Pius X, demà dimarts a la Parròquia de Maria Auxiliadora i el pròxim dimecres a la Parròquia de St. Jaume. Totes elles seran a les 20h de la vesprada i seran a càrrec del Mn. Andrés de Sales Ferri. En elles podrem contemplar la figura de la Verge Maria en distints moments de la seua vida.

També hui dilluns en la Catequesi, els xiquets de segon de Comunió rebran la Creu, que és símbol de la fe que van vivint i que els ajuda a seguir els passos del camí que estan fent cap a Jesús en aquesta etapa de la seua vida.


El pròxim dijous, a les 20’15h a la Basílica tindrà lloc la reunió per als pares i mares dels xiquets i xiquetes de tercer de catequesi d’Infància i que enguany rebran la Primera Comunió.


Per últim, volem donar gràcies a Déu per la vida del nostre Vicari Episcopal, Rafa Reig, que va morir ahir a causa d’un càncer que li detectaren ara fa un any. Rafa Reig era company de curs del nostre Rector D. Jesús, i actualment era el titular de la Parròquia dels Sants Joans de Cullera. Esperem que així com va viure en l’alegria de sentir-se fill de Déu, ara puga gaudir la vida eterna. D.E.PCap comentari: