dimarts, 11 de març del 2014

Quaresma, temps de conversió

Aquesta setmana passada hem iniciat el temps de Quaresma, amb el Dimecres de Cendra i la primera de les oracions estacionals, a Sant Jaume, on hem pogut reflexionar i aprendre de Jesús per saber dir “no” a les temptacions que cada dia se’ns apareixen.
 

El dissabte, a la missa de 18h, els i les joves de 1r de Confirmació van ser presentats a la Comunitat en aquest primer curs de catecumenat. També reberen el signe de la Creu per part dels seus catequistes, davant de tota la Parròquia, consolidant el compromís que han assumit començant aquestos anys de Catequesi. Esperem que aquest temps d’aprenentatge i discerniment siga profitós per a tots ells, acompanyats de tota la comunitat.



El passat diumenge començà una nova edició de Música a la Basílica, en aquest cicle de Quaresma – Pasqua. El primer concert va córrer a càrrec del Conservatori de Música Joan Baptista Cabanilles i de la Societat Musical Santa Cecília.


 Però la Quaresma continua, i sols ha fet que començar! 

Per tal de viure-la millor i més intensament, el dimecres per la vesprada hi haurà les Meditacions Quaresmals baix el nom “Celebrar i viure la Pasqua” a les 16h en castellà i a les 20h en valencià.
A més, recordar que aquest divendres 14 l’oració estacional es celebrarà a la parròquia de Sant Josep Obrer, a les 22h.
També, el dijous dia 13 a les 20:15h es farà la reunió de pares de 2n de Catequesi d’Infància.
Per últim, informar als xiquets i xiquetes del Moviment Juvenil que aquest cap de setmana no hi haurà activitat ja que, com ja va sent tradició i aprofitant els dies de falles, el grup de monitors organitza un viatge on es barreja la convivència amb espiritualitat i cultura.

Esperem que aquestes setmanes siguen realment de conversió per a tots els qui formem la Parròquia, i sapiguem fer de la Paraula de Déu aliment quotidià de la nostra vida.