dimarts, 1 de novembre de 2011


Benvinguts de nou, lectors i seguidors del Blog de St. Jaume

Aquesta setmana passada hem tingut molts actes i en breu esdevindran alguns altres que volem donar-vos a conèixer i convidar-vos a participar en ells.
El passat dissabte dia 29 d’octubre, després de l’activitat dels xiquets al Patronat i baix una intensa pluja ens reunirem tots a la Basílica per tal de donar el punt d’inici a aquest nou curs pastoral 2011/2012. El lema que enguany ens acompanyarà serà “entre nosaltres” i amb aquesta celebració donarem per iniciat aquest curs amb totes les seues activitats i grups. Una gran dinàmica preparada pels joves del Moviment, ens va poder fer veure tota la dimensió de la Parròquia amb tots els seus grups. L’arbre fonamentat en Jesús, amb arrels als Sants, Pobres, Església i Món. Amb unes rames molt fortes que son l’Administració, la Caritat, l’Anunci de la Paraula, la Litúrgia i serveis i comunicació. I amb cada grup pastoral en cada ramificació d’aquestes branques.


També aquest cap de setmana, concretament el diumenge celebràrem el cinquè aniversari de la mort de l’últim Mestre de Capella i fill adoptiu d’Algemesí, el nostre benvolgut Diego Ramón. Des del seu decés, l’Schola Cantorum (obra del seu braç) ve organitzant uns concerts el dia del seu aniversari per rendir-li homenatge i celebrar el seu In Memoriam Diego Ramón. Aquest any, de forma particular el concert va estar interpretat pels cors Mestre Llorenç Ruiz de Guadassuar i per la Coral Polifònica de Manuel, totes dos dirigides baix la mestrança de Pepe Lluis Sanchis, conforme li ho va encarregar Diego en el seu moment. Aquestes dos corals, son un exemple viu de la tasca que, per tal de difondre la música coral a tot arreu, va realitzar Diego. Un total de 20 peces van ser interpretades per aquestes dos corals, amb la participació final del cor Cabanilles amb la tradicional “Carrer de l’ermita”.
Pròximament...El pròxim dijous començarà el tridu a la Beata Josepa Naval, a les 19h tindrem l’exercici litúrgic i a continuació la celebració de l’Eucaristia. El diumenge dia 6 de novembre, enguany coincidint amb el dia festiu de la Beata Josepa Naval, celebrarem la Missa Solemne a les 17h a la Basílica i a continuació tindrem la processó pels carrers habituals.Aquest dissabte 5 de novembre a les 10h del matí tindrem la peregrinació arxiprestal dels grups d’Itinerari Diocesà de Renovació al sepulcre de la Beata Josepa Naval (que dona nom al mateix arxiprestat). Els membres dels grups de IDR de la nostra Parròquia, ens trobarem tots a les 9’45h a la Capella de la Troballa per tal de marxar tots junts fins al col·legi dels HH. Maristes per tal de participar d’aquest acte.

Fins prompte!

Cap comentari: