dijous, 17 de novembre de 2011

De Tot Sants a l'Advent...

Benvolguts lectors!!!


Després d'aquests dies des del passat cap de setmana de la Beata Josepa Naval, reprenem l'actualitat informativa de la nostra Parròquia.El passat cap de setmana, el Moviment Juvenil, dins de les seues activitats, va desenvolupar molt diversos actes. A les 16h tingué lloc la reunió de pares i mares a l'aula magna, mentrestant els xiquets de primer i segon cicle començaven les seues activitats. El tercer cicle en canvi, va participar en l'encontre Luces en la Ciudad a València. Un grupet de joves participaren de les diverses activitats que prepararen l'organització junt amb la Delegació d'Infància i Joventut de l'Arquebisbat de València, i també de la celebració de l'Eucaristia al mateix Centre Arrupe. Una nova experiència per a tots nosaltres!!!.


Durant aquests primers dies d'aquesta setmana, els xiquets i xiquetes de Catequesi de Comunió han rebut de mans de les seues catequistes i de la Parròquia el llibre del "Catecismo", la Parròquia encomana a gent preparada i qualificada, la tasca d'anunciar als xiquets i xiquetes que es preparen per a rebre la Primera Comunió, la bona nova de Jesús, i així doncs aquest encàrrec per mitjà de l'entrega del llibre del Catecisme, fa material aquest moment.
Pròximament


El pròxim dissabte 19, després de la missa vespertina tindrà lloc el trasllat i col·locació de les arquetes dels tres màrtirs: José Medes Ferrís, Pasqual Ferrer Botella i Jose Ramón Ferragud Girbés, a la capella dels màrtirs que amb la festivitat de Crist Rei es beneirà i quedarà oberta per a la seua pròpia veneració. Com a cap d'altar quedarà una talla de St. Sebastià de Vila i baix una arqueta amb les relíquies de tots els màrtirs d'Algemesí. 


Fins prompte!!


Cap comentari: