dimecres, 19 d’octubre de 2011

En moviment...


Aquest cap de setmana s’han celebrat a Algemesí nombrosos actes moguts per la plataforma Pobresa Zero, dedicats a conscienciar als ciutadans sobre aquest problema i recollir diners per tal de promoure iniciatives arreu del món per millorar la situació de la gent menys afavorida. L’eix de tots els actes va ser la concentració a la Plaça Major de divendres per la vesprada, on varen participar nombrosos grups i associacions del poble, de totes les edats, entre les quals hi havia un gran nombre de xiquets, joves i adults de la nostra Parròquia.A banda d’aquestos actes, i enmig de les nombroses activitats on es podia acudir el dissabte, el Moviment Juvenil inicià un nou curs, tornant a obrir el Patronat per als més menuts del poble. Més d’un centenar de xiquets i xiquetes acudiren a la primera activitat i on van conèixer als que seran els seus companys i monitors d’aquest curs. Recordem als pares que aquest cap de setmana les inscripcions encara estaran obertes (recordeu dur el SIP), i que tampoc hi haurà missa de xiquets, a les 18h, fins a que comence oficialment el curs parroquial. També durant aquesta setmana les catequesis de comunió i confirmació s'han posat en marxa. Demà dimecres a les 20'15h començaran els grups de 1r i 3r i el pròxim dissabte els grups de 2n de Confirmació.


Vos informem també que aquest dissabte 22 se’ns ha convidat a participar i a assistir a la jornada de Jocs Populars, a partir de les 11 del matí a la Plaça Major, organitzada conjuntament per la Nova Muixeranga, l’Associació de Jubilats i els Moviments Infantils i Juvenils del poble. Aquesta activitat forma part d’un seguit d’actes que formen la Muixerola 2011, una iniciativa moguda per la Nova Muixeranga, que pretén oferir a tothom la possibilitat de participar de diferents actes que recuperen diverses arrels del nostre poble, entre els quals consten aquestos jocs, l’espectacle d’Al Tall Som de la Pelitrumpeli (interpretat quasi íntegrament per algemesinencs), marxes senderistes...  Cal dir que l’activitat dels jocs populars l’any passat va ser un èxit, pel que convidem a tots els interessats a assistir.

Esperem que passeu una bona setmana, i que no oblideu en quatre dies tots els objectius pels que ens vam “manifestar” el divendres a la Plaça!Aprofitem també per a recordar-vos que ja està a la vostra disposició 
la venda de tubs per al Gran Orgue de la Basílica. 
+info: sagristia o despatx parroquial.