dilluns, 10 d’octubre del 2011


Comença un nou curs al Patronat!


Atenció xiquets i xiquetes: el pròxim dissabte dia 15, el Patronat torna a obrir les seues portes per a donar eixida a un nou curs!!!


A partir de les 16h podreu vindre ja a gaudir un any més de les activitats, jocs, ral·lis, tallers i mil sorpreses més preparades pels monitors, per a xiquets i xiquetes des de 3r de primària fins a Confirmació. A partir d’aquesta hora ja quedarà oberta la inscripció, a l’Aula Magna del Patronat i l’activitat durarà fins a les 19h, ja que aquesta setmana no hi haurà missa de xiquets a les 18h, com és habitual.
 Per als pares, mares i xiquets/es que sou nous, primer que res donar-vos la benvinguda, i informar-vos que el preu de la matrícula del curs és de 25 euros, que deurà fer-se efectiva en el mateix moment de la inscripció.
Aquest any serà també necessari portar una fotocòpia de la targeta sanitària (SIP) per poder arxivar-les i no haver-les de demanar per a cada campament. Recordeu portar-la quan feu la inscripció.
Si teniu qualsevol sugerència o pregunta, envieu un mail a jovesstjaume@gmail.com, des d’on contestarem tots els vostres dubtes.
Esperem veure-vos a tots en aquest inici de curs, així com en la missa d’inici del curs parroquial, el dissabte 29 a les 19:30h.
Igualment, recordeu que aquesta setmana són els actes de Pobresa Zero, dels quals el més important és la concentració del divendres 14 a les 19:30h a la Plaça Major. És un acte dirigit a tots els públics, i on seria bonic retrobar-nos tots per agafar forces per al curs que ens espera!
 
Vos informem també, que aquest dissabte podreu demanar el cd amb les fotos del Campament d'Estiu'11.
Fins prompte!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Talleres, actividades, campamentos, ral·lis... no veo la palabra catequesis en ningún sitio. A veces dudo de las personas a las cuales encomiendo la fe cristiana de mis hijos.

un qualsevol del campament... ha dit...

El Moviment Juvenil és un grup clarament cristià, igual que el grup dels monitors que el dirigeix.

La fe cristiana d'aquestos monitors, així com la que intenten transmetre als xiquets, no és un afegit a banda dels jocs, sinó que es troba a cada taller, ral·li i campament que realitzen al llarg del curs, donant sentit a totes i cadascuna de les activitats que poden gaudir els xiquets i xiquetes. Tots aquells que coneixen el grup ho poden confirmar, i estarem gustosos de seguir fent la nostra feina durant molt de temps.

Gràcies per l'observació i fins el dissabte!