dimecres, 30 de març del 2011

prou de març, més d'abril

Benvolguts lectors i seguidors...

Després d'aquest temps de inactivitat, reprenem de nou la marxeta, en aquests dies ja més llargs de la primavera, en que el campanar anuncia quasi les nou quan el Sol s'amaga...

En aquest post volem informar-vos d'alguns esdeveniments pròxims que anem a celebrar.

En primer lloc, volem recordar a tots aquells que estigueu relacionats amb el Moviment Juvenil que aquest dissabte no tindrem activitat al Patronat, ja que els monitors estaran de Convivència-Recés a Navalón, per tal de preparar be la Setmana Santa i la Pasqua.

Pensem que és de vital importància que una persona que es dona als demés estiga ben formada, sinó poc podrà donar.
+info: jovesstjaume@gmail.com




El pròxim dia 10 d'abril Diumenge, tindrem una jornada de convivència a Navalón, per a Pares/Mares - Xiquets - Monitors, en la que pretenem obrir les portes del Campament a tots aquells pares que porten els seus xiquets al Campament i no l'han vist mai.

Serà una bona ocasió per conèixer les costums, i funcionament d'un dia de campament. El transport i el menjar corre a càrrec de cadascú, la beguda la portem nosaltres!!

Per a confirmar l'assistència, cal enviar un correu a jovesstjaume@gmail.com




Vos informem, que segueixen les meditacions quaresmals de dimecres a les 16h en castellà i a les 20h en valencià. És un bon moment per a parar i reflexionar un poc en aquest temps penitencial per excel·lència.

Cal tenir en compte que des de l'equip de litúrgia, s'han preparat unes fulletes setmanals amb unes meditacions de cada Diumenge de Quaresma, es reparteixen tots els caps de setmana en acabar les misses.

Com no, citar també els mini-concerts de Música a la Basílica de tots els diumenges a les 20h, que ens ajuden també a reflexionar.

Per últim, recordar que els xiquets que enguany rebran la Primera Comunió, tindran la celebració de la Penitència el pròxim divendres dia 8 d'abril a les 20h a la Basílica.

Fins prompte!!!